Assistent-begeleider

Ondersteunen bij wassen en aankleden. Het ontbijt alvast klaarzetten. Opruimen en schoonmaken. Gezelligheid creëren in huis. Zomaar een greep uit jouw werkzaamheden. Ondertussen heb je oog voor wat bewoners nodig hebben. En krijg je te maken met allerlei situaties en gedrag. Juist daardoor is jouw werk afwisselend en soms ook best uitdagend.

Jij bent praktisch en positief en dat maakt je waardevol. Je houdt van aanpakken en zorgt dat de woning op orde is. Dat vindt iedereen fijn. Je maakt het graag gezellig en huiselijk. Je helpt bij activiteiten of naar de dagbesteding wandelen. Voor bewoners en collega’s ben je een stabiele factor. Jouw nabijheid en opgewektheid voelen veilig en vertrouwd aan. Met jouw manier van ondersteunen help jij de collega’s en de bewoners verder.
 

In het kort
  • In heel Nederland
  • Een baan die bij je past
  • €1234 - FG 30 - 35

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Laat een bericht achter

Zo helpen we jou om dit te doen

Als assistent-begeleider krijg je goede ondersteuning van je collega’s in de woning. Je staat er dus nooit alleen voor. Op allerlei manieren blijf je je bij ons ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op. Wil je doorgroeien? Daar zijn mogelijkheden voor binnen heel ’s Heeren Loo.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen we onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en natuurlijke leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Doe mee aan het Vitaliteitsprogramma. Van fitness tot stoppen met roken.

Jolanda vertelt

“Als assistent-begeleider draai je volledig mee in de zorg en het huishouden. Als een bewoner niet goed kan aangeven wat die nodig heeft, kan het een uitdaging zijn om daarachter te komen. Begeleid je mensen die ook lichamelijke beperkingen hebben, dan kan het werk fysiek zwaar zijn. Ik heb dat er graag voor over, als ik zie dat mensen ontspannen en tevreden zijn.”

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo voor jou hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.
 

Verzorgende begeleidingsstijl

Zorg jij graag voor een ander en zie jij wat een ander nodig heeft? Creëer je graag een huiselijke sfeer én houd je van aanpakken? Dan past een verzor...

Lees verder

Begeleidende stijl

Vind je het mooi als bewoners in hun element zijn? En help je hen graag hun kwaliteiten te vergroten? Grote kans dat je je thuis voelt bij een begelei...

Lees verder

Intensief begeleidende stijl

Wil jij van betekenis zijn voor een ander en ga je geen uitdaging uit de weg? Met een intensieve manier van begeleiden help je bewoners een zo normaal...

Lees verder

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter:

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

We leren je graag kennen. In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Kennismaken

(gesprek en/of Meedraaidienst): Kennismaking met de manager of een collega uit het team. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Terug naar boven