Begeleider
Word begeleider bij 's Heeren Loo

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren begeleiders in de gehandicaptenzorg. Naar begeleiders die op een eigen manier cliënten met een verstandelijke beperking en/of andere beperking verder helpen.Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Bij 's Heeren Loo vinden we het belangrijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom vind je minder vacatures op onze website. En gaan we liever met jou in gesprek over jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze recruiters.

In het kort
  • In heel Nederland
  • Een baan die bij je past

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dit wil ik

Assistent-begeleider

Werken als assistent-begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Begeleider

Werken als begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Persoonlijk begeleider

Werken als persoonlijk begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Coördinerend begeleider

Werken als coördinerend begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Ambulant begeleider

Werken als ambulant begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Begeleider onderwijs

Werken als begeleider onderwijs bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Flexmedewerker

Werken als flexmedewerker bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Begeleider nachtzorg

Werken als begeleider nachtzorg bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Begeleider in opleiding

Maak je graag de overstap naar de zorg? Dat kan als begeleider in opleiding. Lees meer en kom langs voor een kennismaking.

Lees verder

Bijbaan in de zorg

Volg je een opleiding in de zorg? Kom werken en doe alvast ervaring op. Lees meer over deze functie en neem contact op.

Lees verder

Verhalen van begeleiders

Zo helpen we jou om dit te doen

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Contact

Neem contact op