Begeleider gehandicaptenzorg
Word begeleider bij 's Heeren Loo

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren begeleiders in de gehandicaptenzorg. Naar begeleiders die op een eigen manier cliënten met een verstandelijke beperking en/of andere beperking verder helpen.

Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Assistent-begeleider

Werken als assistent-begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Begeleider

Werken als begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Persoonlijk begeleider

Werken als persoonlijk begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Coördinerend begeleider

Werken als coördinerend begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Ambulant begeleider

Werken als ambulant begeleider bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Begeleider onderwijs

Werken als begeleider onderwijs bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Flexmedewerker

Werken als flexmedewerker bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Begeleider nachtzorg

Werken als begeleider nachtzorg bij ’s Heeren Loo? Neem contact op met een recruiter of kom langs voor een kennismaking. Lees meer.

Lees verder

Verhalen van begeleiders

Zo helpen we jou om dit te doen

Als assistent-begeleider krijg je goede ondersteuning van je collega’s in de woning. Je staat er dus nooit alleen voor. Op allerlei manieren blijf je je bij ons ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op. Wil je doorgroeien? Daar zijn mogelijkheden voor binnen heel ’s Heeren Loo.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen we onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en natuurlijke leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Doe mee aan het Vitaliteitsprogramma. Van fitness tot stoppen met roken.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert
Terug naar boven