Jij als begeleider nachtzorg

De nacht is om te slapen. Niet elke locatie heeft een medewerker die er ‘s nachts is. Dan neemt het regionale nachtteam de ondersteuning over. Meestal verloopt een nacht rustig en hebben bewoners een goede nachtrust. Maar er kan altijd iets gebeuren. Een bewoner wordt overstuur wakker en moet worden gerustgesteld. Iemand heeft een insult en heeft hulp nodig. Als begeleider nachtzorg stap jij overal op af. Je doet de geplande rondes en reageert op acute hulpvragen.


Als begeleider nachtzorg ben je samen met een collega verantwoordelijk voor meerdere woningen op het zorgpark. Je werkt met een inluistersysteem en weet daardoor precies welke bewoner jouw hulp nodig heeft. Je geeft directe zorg aan mensen van alle niveaus en leeftijden. Ook de hulpvragen verschillen. Jouw werk is nooit saai. In de nacht heb je alle tijd voor een bewoner, tot je een melding krijgt waar je op af moet. In jouw werk waak je over het slapen en draag je bij aan goede nachtrust.


In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • tot bruto (36 uur)

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Laat een bericht achter

Zo helpen we jou

Als begeleider nachtzorg sta je er nooit alleen voor. Je werkt samen met een collega en kan terugvallen op andere begeleiders, de verpleegkundige en ANW-coördinator (Avond, Nacht Weekend). Je krijgt te maken met diverse mensen en zorgvragen en hebt dus flink wat kennis en ervaring nodig. Je blijft je ontwikkelen bij ’s Heeren Loo, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Bijvoorbeeld over verpleegtechnische handelingen en BHV. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen we onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en natuurlijke leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Doe mee aan het Vitaliteitsprogramma. Van fitness tot stoppen met roken.

Greet vertelt

“In dit werk moet je van alle markten thuis zijn en niet bang zijn uitgevallen. Twijfel je of nachtzorg wel iets voor je is? Probeer dat dan gewoon eens uit. Ik koos er twintig jaar geleden bewust voor. Dan was ik overdag thuis voor mijn schoolgaande kinderen en hadden we weinig oppas nodig. Ik werk 5 nachten en ben daarna 9 dagen vrij. Dat vind ik heerlijk. Sommige collega’s combineren dit met een parttime baan als begeleider op een woning. Dat geeft veel afwisseling in het werk.”

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.

Verzorgende begeleidingsstijl

Zorg jij graag voor een ander en zie jij wat een ander nodig heeft? Creëer je graag een huiselijke sfeer én houd je van aanpakken? Dan past een verzor...

Lees verder

Begeleidende stijl

Vind je het mooi als bewoners in hun element zijn? En help je hen graag hun kwaliteiten te vergroten? Grote kans dat je je thuis voelt bij een begelei...

Lees verder

Intensief begeleidende stijl

Wil jij van betekenis zijn voor een ander en ga je geen uitdaging uit de weg? Met een intensieve manier van begeleiden help je bewoners een zo normaal...

Lees verder

Behandelen

Werk je graag met jongeren, zie je altijd kansen en kan je tegen een stootje? Dan past werken in een behandelsetting voor LVB-jongeren waarschijnlijk ...

Lees verder

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.


  Waar zou je willen werken?

  Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

  Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

  Laat je gegevens achter:

  Dan nemen wij contact met jou op!

  We kijken wat bij jou past

  We leren je graag kennen. In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

  Kennismaken

  (gesprek en/of Meedraaidienst): Kennismaking met de manager of een collega uit het team. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

  Voorstel

  Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

  Start

  Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

  Heb je vragen of wil je een gesprek?

  Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

  Terug naar boven