Jij als ambulant begeleider

Als ambulant begeleider kom je bij mensen thuis. Dat kunnen gezinnen zijn, maar ook mensen met licht verstandelijke beperking. Als Intensief Ambulant Gezinsbegeleider (IAG’er) help je in gezinnen die ondersteuning nodig hebben. Het kostbaarste moment? Als je ziet dat het kind en de ouders echt vooruitgaan.

Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en je agenda zelf te bepalen. Je sluit makkelijk aan bij anderen en krijgt het vertrouwen. Je houdt gesprekken en helpt bij situaties die jouw cliënten lastig vinden. Je overlegt met de gemeente en schakelt anderen in. Omdat je zelfstandig werkt, moet je veel zélf kunnen organiseren en oplossen. Samen met de cliënt werk je aan een bepaald doel. Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig. Rapportages maken? Ook dat hoort erbij.

Bij 's Heeren Loo vinden we het belangrijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom vind je minder vacatures op onze website. En gaan we liever met jou in gesprek over jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze recruiters.

In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • €2258,- tot en met €4140,- obv 36 uur

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dit wil ik

Zo helpen we jou om dit te doen

In jouw werk als ambulant begeleider doe en beslis je veel zelf. Toch sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met andere hulpverleners en de gemeente rond de cliënt. Ook heb je intervisie met de andere ambulant begeleiders van je team. Bij ons blijf je je ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Zoals opleidingen Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) en Ouderschap Na Scheiding (ONS). Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Alice vertelt

“Uithuisplaatsing is vaak traumatisch, voor zowel het kind als de ouders. Dit kan ook emotionele schade opleveren. Als Intensieve Ambulante Gezinsbehandelaar (IAG) werk je er samen met ouders aan dat het kind zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen, in de eigen, vertrouwde omgeving. Het uitdagende is dat je het systeem moet meekrijgen. Soms moet je als IAG'er ergens een brandje blussen. Dan moet je snel handelen én snel beslissen. Flexibiliteit heb je dan zeker nodig.”

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.

Begeleidende stijl

Vind je het mooi als bewoners in hun element zijn? En help je hen graag hun kwaliteiten te vergroten? Grote kans dat je je thuis voelt bij een begelei...

Lees verder

Intensief begeleidende stijl

Wil jij van betekenis zijn voor een ander en ga je geen uitdaging uit de weg? Met een intensieve manier van begeleiden help je bewoners een zo normaal...

Lees verder

Ontwikkelingsgericht begeleiden

Word jij blij als je ziet dat mensen zich ontwikkelen? En ondersteun je hen graag daarbij? Met jouw hulp en begeleiding worden ze steeds zelfstandiger...

Lees verder

Pedagogische begeleidingsstijl

Groei jij van elke kleine ontwikkeling die een bewoner doormaakt? Met een pedagogische manier van begeleiden zorg je voor een stabiele omgeving en dra...

Lees verder

Behandelen

Werk je graag met jongeren, zie je altijd kansen en kan je tegen een stootje? Dan past werken in een behandelsetting voor LVB-jongeren waarschijnlijk ...

Lees verder

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

  • €2258,- tot en met €4140,- obv 36 uur (FWG 35 - FWG 50). Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg functieschaal.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerkers van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving'
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
 • Jij hebt het talent om cliënten in het dagelijkse leven weer meer regie te geven. En je hebt een afgeronde mens- of zorggerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 4.

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

We leren je graag kennen. In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Kennismaken

Kennismaking met de manager of een collega uit het team doormiddel van een gesprek en/of meedraaidienst. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Contact

Neem contact op