Jij als Assistent-begeleider

Ondersteunen bij wassen en aankleden. Het ontbijt alvast klaarzetten. Opruimen en schoonmaken. Gezelligheid creëren in huis. Zomaar een greep uit jouw werkzaamheden. Ondertussen heb je oog voor wat bewoners nodig hebben. En krijg je te maken met allerlei situaties en gedrag. Juist daardoor is jouw werk afwisselend en soms ook best uitdagend.

Jij bent praktisch en positief en dat maakt je waardevol. Je houdt van aanpakken en zorgt dat de woning op orde is. Dat vindt iedereen fijn. Je maakt het graag gezellig en huiselijk. Je helpt bij activiteiten of naar de dagbesteding wandelen. Voor bewoners en collega’s ben je een stabiele factor. Jouw nabijheid en opgewektheid voelen veilig en vertrouwd aan. Met jouw manier van ondersteunen help jij de collega’s en de bewoners verder.

Bij 's Heeren Loo vinden we het belangrijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom vind je minder vacatures op onze website. En gaan we liever met jou in gesprek over jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze recruiters.

In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • € 2093,- tot en met € 2911,- obv 36 uur

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dit wil ik

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

  • € 2093,- tot en met € 2911,- obv 36 uur (FWG 25). Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg functieschaal.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerkers van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving'
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
 • Jouw talent is dat je verzorgend en geduldig bent en graag jouw collega's ondersteunt. Je hebt een afgeronde mens- of zorggerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 2.

Jolanda vertelt

“Als assistent-begeleider draai je volledig mee in de zorg en het huishouden. Als een bewoner niet goed kan aangeven wat die nodig heeft, kan het een uitdaging zijn om daarachter te komen. Begeleid je mensen die ook lichamelijke beperkingen hebben, dan kan het werk fysiek zwaar zijn. Ik heb dat er graag voor over, als ik zie dat mensen ontspannen en tevreden zijn.”

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Kennismaken

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo voor jou hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.
 

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Zo helpen we jou om dit te doen

Als assistent-begeleider krijg je goede ondersteuning van je collega’s in de woning. Je staat er dus nooit alleen voor. Op allerlei manieren blijf je je bij ons ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op. Wil je doorgroeien? Daar zijn mogelijkheden voor binnen heel ’s Heeren Loo.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Contact

Neem contact op