Jij als begeleider nachtzorg

De nacht is om te slapen. Niet elke locatie heeft een medewerker die er ‘s nachts is. Dan neemt het regionale nachtteam de ondersteuning over. Meestal verloopt een nacht rustig en hebben bewoners een goede nachtrust. Maar er kan altijd iets gebeuren. Een bewoner wordt overstuur wakker en moet worden gerustgesteld. Iemand heeft een insult en heeft hulp nodig. Als begeleider nachtzorg stap jij overal op af. Je doet de indien nodig geplande rondes en reageert op acute hulpvragen.

Als begeleider nachtzorg ben je samen met een collega verantwoordelijk voor meerdere woningen op het zorgpark of in een wooncentrum. Je werkt met een inluistersysteem en weet daardoor precies welke bewoner jouw hulp nodig heeft. Je geeft directe zorg aan mensen van alle niveaus en leeftijden. Ook de hulpvragen verschillen. Jouw werk is nooit saai. In de nacht heb je alle tijd voor een bewoner, tot je een melding krijgt waar je op af moet. In jouw werk waak je over het slapen en draag je bij aan goede nachtrust.

Bij 's Heeren Loo vinden we het belangrijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom vind je minder vacatures op onze website. En gaan we liever met jou in gesprek over jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze recruiters.

In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • €2338,- tot en met €3535,- obv 36 uur

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dit wil ik

Zo helpen we jou

Als begeleider nachtzorg sta je er nooit alleen voor. Je werkt samen met een collega en kan terugvallen op andere begeleiders, de verpleegkundige en ANW-coördinator (Avond, Nacht Weekend). Je krijgt te maken met diverse mensen en zorgvragen en hebt dus flink wat kennis en ervaring nodig, maar waar nodig kan je kennis bij ons opdoen. Je blijft je ontwikkelen bij ’s Heeren Loo, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Bijvoorbeeld over verpleegtechnische handelingen en BHV. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

  • €2338,- tot en met €3535,- obv 36 uur (FWG 35 - FWG 40). Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg functieschaal.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerkers van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving'
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
 • Jouw talent is dat jij snel kunt schakelen. En naast een afgeronde mens- of zorggerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 3 ben jij een echte nachtbraker.

Greet vertelt

“In dit werk moet je van alle markten thuis zijn en niet bang zijn uitgevallen. Twijfel je of nachtzorg wel iets voor je is? Probeer dat dan gewoon eens uit. Ik koos er twintig jaar geleden bewust voor. Dan was ik overdag thuis voor mijn schoolgaande kinderen en hadden we weinig oppas nodig. Ik werk 5 nachten en ben daarna 9 dagen vrij. Dat vind ik heerlijk. Sommige collega’s combineren dit met een parttime baan als begeleider op een woning. Dat geeft veel afwisseling in het werk.”

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

We leren je graag kennen. In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Kennismaken

Kennismaking met de manager of een collega uit het team doormiddel van een gesprek en/of meedraaidienst. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Contact

Neem contact op