Jij als begeleider onderwijs

Als begeleider onderwijs help je kinderen op school die niet goed kunnen meekomen in de klas. Ze hebben een verstandelijke beperking én bijvoorbeeld ADHD of autisme. Het genietmoment voor jou als begeleider? Als het kind zich ontwikkelt, zelfvertrouwen krijgt en weer goed meekomt op school.


Je sluit aan bij het kind, de ouders en de docent. Je achterhaalt de vraag achter de vraag. En bent creatief in de begeleiding van het kind. Je voert gesprekjes, doet spelletjes en maakt samen werkbladen. Je geeft trainingen faalangst en agressieregulatie. Dat doe je met aandacht en humor. Positie innemen bij docenten en ouders kan een uitdaging zijn. Want je coacht ook hen, zodat zij beter leren omgaan met het kind. Ook werk je zo nodig samen met andere hulpverleners.

Bij 's Heeren Loo vinden we het belangrijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom vind je minder vacatures op onze website. En gaan we liever met jou in gesprek over jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze recruiters.

In het kort
 • Bijna in heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • € 2617,- tot en met € 3861,- obv 36 uur

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dit wil ik

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

  • € 2617,- tot en met € 3861,- obv 36 uur (FWG 40 - FWG 45). Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg functieschaal.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerkers van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving'
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
 • Een kind helpen leren en ontwikkelen is jouw talent. En je hebt een afgeronde mens- of zorggerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 3.

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Kennismaken

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.

Jacqueline vertelt

“Als begeleider onderwijs maak je een kind sociaal-emotioneel sterker, zodat het weer kan groeien in het leren. Dat lukt alleen als het kind het fijn vindt om bij me te komen. En als docenten en ouders ervoor openstaan anders om te gaan met het kind. Je moet dus stevig in je schoenen staan. Het kostbaarste moment? Als een kind écht is geholpen. Dat de faalangst sterk is afgenomen, het zelfvertrouwen is gegroeid en het kind meekomt in de klas.”

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Zo helpen we jou om dit te doen

Het werk van de ambulant begeleider onderwijs is behoorlijk solistisch. Toch kan je terugvallen op je collega-begeleiders, bijvoorbeeld in intervisies. Je hebt ook een goedgevulde rugzak aan kennis en ervaring. Want ieder kind heeft een andere hulpvraag. Bij ’s Heeren Loo helpen we je verder op weg. Bijvoorbeeld met de methodes Competentiegericht Werken, Brain Blocks en Geef me de 5. Op allerlei manieren blijf je je bij ons ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Contact

Neem contact op