Bijbaan in de zorg, naast je opleiding

Bewoners hebben ’s morgens ondersteuning nodig om op te starten. Na het ontbijt gaan ze hun eigen weg: naar het werk of de dagbesteding. Sommigen blijven thuis. Je begeleidt iedere bewoner bij de activiteiten voor die dag. Je brengt gezelligheid én slaat een arm om de schouder. Zo kan jouw bijbaan in de zorg eruitzien.

Een bijbaan bij ’s Heeren Loo is bedoeld voor studenten van een zorg- of mensgerichte opleiding. Of je nu leert voor begeleider, orthopedagoog of arts. In de rol van zorg- en welzijnsmedewerker doe je waardevolle ervaring op én ontdek je waar jouw kracht en hart liggen. Je brengt de theoretische kennis in praktijk en neemt de praktijk terug naar jouw studie. Zo groei je supersnel als professional.

Bij 's Heeren Loo vinden we het belangrijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom vind je minder vacatures op onze website. En gaan we liever met jou in gesprek over jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze recruiters.
In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • € 2027,- tot en met € 2766,- obv 36 uur

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dit wil ik

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

  • € 2027,- tot en met € 2766,- obv 36 uur (FWG 20). Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg functieschaal.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerkers van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving'
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
 • Naast jouw studie wil je alvast wat ervaring op doen in de zorg. En je volgt een zorg- of mensgerichte opleiding. 

Suzanne vertelt

“Ik zit in mijn master Orthopedagogiek en oriënteer mij op wat ik daarna wil. In de opleiding gaat het weinig over de gehandicaptenzorg. Juist daarom werk ik bij ’s Heeren Loo, naast mijn stage in de jeugd-ggz. Twee keer per week begeleid ik mensen met een licht tot ernstig verstandelijke beperking en bijkomende zorgvragen. Wat ik leer in mijn master kan ik hier toepassen. Ik krijg een goed beeld van de gehandicaptenzorg. Dat helpt mij om straks te kiezen. De combinatie van studie werken en verslagen maken kan wel veel van je vragen. Toch vind ik het inhoudelijk waardevol.”

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Kennismaken

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Zo helpen we jou

Als zorg- en welzijnsassistent werk je wanneer het jou uitkomt: door de week, in weekenden en vakanties. Veel ‘bijbaners’ blijven hun hele studie bij ons werken. Samen bekijken we wat haalbaar voor jou is en waar je het liefst aan de slag gaat. Je werkt op verschillende locaties en op onregelmatige tijden. Je krijgt goede begeleiding van je collega’s. Bevalt het bij ons? Dan zijn er na je studie volop carrièrekansen binnen één van onze locaties! Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Contact

Neem contact op