Jij als coördinerend begeleider

Als coördinerend begeleider bewaak je het teamproces. Je coacht collega’s in hun werk. Dat kan uitdagend zijn, want het gedrag van bewoners is vaak onvoorspelbaar of spannend. Samen creëer je een veilige en vertrouwde omgeving, waarin bewoners het zo gewoon mogelijke leven ervaren. Dat zit hem vaak in de kleine dingen. Een geslaagde activiteit, een glimlach. Dát drijft jou.

Een coördinerend begeleider bij ’s Heeren Loo werkt met mensen die intensieve begeleiding nodig hebben. Met welke cliënten je werkt, hangt af van waar jouw talenten het beste passen. Sowieso werk je met bewoners die vaak moeilijk verstaanbaar gedrag laten zien en waarbij ook het team extra begeleiding en coaching nodig heeft. Omdat je actief meewerkt op de groep, weet je wat er speelt bij bewoners en collega’s. Daarom is jouw rol zo belangrijk. Je bent de spil tussen manager, gedragswetenschapper en het team én je hebt contact met familie.

Bij 's Heeren Loo vinden we het belangrijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom vind je minder vacatures op onze website. En gaan we liever met jou in gesprek over jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze recruiters.
 

In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • €2899,- tot en met €4140,- obv 36 uur

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dit wil ik

Zo helpen we jou om dit te doen

Je straalt rust uit en hebt humor. Waar anderen een stap achteruit doen, neem jij een stap vooruit. Je staat er nooit alleen voor, maar kunt altijd terugvallen op collega’s. Bij ons blijf je je ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Je hebt bijvoorbeeld veel kennis nodig van de methodieken. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.
 

Verzorgende begeleidingsstijl

Zorg jij graag voor een ander en zie jij wat een ander nodig heeft? Creëer je graag een huiselijke sfeer én houd je van aanpakken? Dan past een verzor...

Lees verder

Intensief begeleidende stijl

Wil jij van betekenis zijn voor een ander en ga je geen uitdaging uit de weg? Met een intensieve manier van begeleiden help je bewoners een zo normaal...

Lees verder

Pedagogische begeleidingsstijl

Groei jij van elke kleine ontwikkeling die een bewoner doormaakt? Met een pedagogische manier van begeleiden zorg je voor een stabiele omgeving en dra...

Lees verder

Behandelen

Werk je graag met jongeren, zie je altijd kansen en kan je tegen een stootje? Dan past werken in een behandelsetting voor LVB-jongeren waarschijnlijk ...

Lees verder

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

  • €2899,- tot en met €4140,- obv 36 uur (FWG 50). Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg functieschaal. 
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerkers van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving'
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
 • Als begeleider is jouw talent om functie overstijgend samen te werken aan betere zorg. Je hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal hbo-niveau en hebt al een aantal jaren ervaring als persoonlijk begeleider.

Kirsten vertelt

“In mijn rol van coördinerend begeleider ben ik de verbindende schakel tussen mijn team, de manager en de gedragswetenschapper. Ik kijk naar de processen en coach mijn collega’s in hun begeleiding vanuit de methodiek. Soms moet je daarbij op je handen zitten. Ook de intensiteit van het werk kan uitdagend zijn. Er gebeurt zó veel. Je moet continu schakelen.”

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

We leren je graag kennen. In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Kennismaken

Kennismaking met de manager of een collega uit het team doormiddel van een gesprek en/of meedraaidienst. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Contact

Neem contact op