Word begeleider
en help op jouw manier

Een gewoon leven. Dat wil iedereen. Maar voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) is dit niet altijd vanzelfsprekend. Omdat een cliënt met MVG niet goed kan uitleggen waarom hij boos, of verdrietig is, uit hij dit soms in verbale of non-verbale agressie. Als begeleider begrijp je dit gedrag en ga je op zoek naar de betekenis ervan. Samen met de cliënt, je team en met andere betrokkenen zorg je ervoor dat de cliënt het vertrouwen in zichzelf en in zijn omgeving weer terugkrijgt.

Werken bij ’s Heeren Loo is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Laat je inspireren door het verhaal van Anita.

Anita vertelt

“Mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag leven in het hier en nu. En ik ben daar onderdeel van. Het allermooiste vind ik als een cliënt jou het vertrouwen geeft, als die klik er is. Dan kunnen we samen alles aan. Dat doet wat met je als mens. Vaak hebben bewoners al veel meegemaakt, veel begeleiders zien komen en gaan. Ik moet zorgen dat zij zich veilig voelen. Dat ze zich gezien en gehoord voelen. Op het moment dat ik dan het vertrouwen krijg, is dat echt een overwinning voor mezelf.”

Waarom 's Heeren Loo

Bij ons krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Want met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Wij werken met passie, ieder van ons op onze eigen manier. Dat voelen cliënten en hun familie. Hier ben je werkelijk welkom en word je gezien in wie je bent en wat je nodig hebt. Want bij ’s Heeren Loo doen cliënten ertoe, doen verwanten ertoe, doen medewerkers ertoe. Dat zie je en dat voel je.

De manier van Anita

"Mijn manier van werken draait om rust en voorspelbaarheid. Ik blijf altijd rustig, ook als het moeilijk wordt. De Triple C methode is voor mij de pijler van het begeleiden. Wat heb je nodig? Waar heb je behoefte aan? Ik overzie het totaalplaatje, niet alleen het gedrag of de agressie op dat moment. Ik observeer de hele situatie, geef de cliënt ruimte en beweeg mee met hem mee. Het is zó belangrijk dat je iemand leert lezen. Dat gaat natuurlijk niet meteen, dat kost tijd en energie. En ik gebruik humor om lastige situaties te doorbreken: ik ben echt een blij ei."

Dit bieden wij

  • Een enthousiast team van betrokken collega's dat altijd voor elkaar klaar staat
  • Een brutosalaris van minimaal € 1.861 en maximaal € 3.189 (FWG 35 - 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding
  • Een financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen
  • Daarnaast ook een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, een Persoonlijk Budget Levensfase en een vakantietoeslag van 8%
  • We bieden je carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties

Dit ben jij

  • Je hebt een zorgopleiding vanaf mbo niveau 3 of 4. Bijvoorbeeld SPW, MMZ of SPH
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de gehandicaptenzorg met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Je hebt kennis van en ervaring met Triple C en competentie gericht werken (CGW), of je wil je hierin laten scholen
  • Je staat naast de cliënt, ook als het moeilijk wordt

Wil je meer weten?

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging? En wil je meer weten over werken als begeleider bij 's Heeren Loo? Dan kan je contact opnemen met de afdeling Recruitment op 088 - 03 70 510 of mailen naar recruitment@sheerenloo.nl

Daar zit altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw vacature alert
Terug naar boven