Word begeleider
en help op jouw manier

Een gewoon leven. Dat wil iedereen. Maar voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) is dit niet altijd vanzelfsprekend. Omdat een cliënt met MVG niet goed kan uitleggen waarom hij boos, of verdrietig is, uit hij dit soms in verbale of non-verbale agressie. Als begeleider begrijp je dit gedrag en ga je op zoek naar de betekenis ervan. Samen met de cliënt, je team en met andere betrokkenen zorg je ervoor dat de cliënt het vertrouwen in zichzelf en in zijn omgeving weer terugkrijgt.

Werken bij ’s Heeren Loo is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Laat je inspireren door het verhaal van Geurtjan.

Geurtjan vertelt

"Er zit een soort overwinning in het werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Want je kan het gedrag leren begrijpen. Je kan patronen leren ontdekken. Achter het gedrag zit een persoon en ik kijk altijd naar die persoon. Het moeilijke gedrag neem ik voor lief, maar ik probeer het ook om te buigen. Want het is niet persoonlijk, niet tegen mij gericht. En als je dat beseft wordt het minder moeilijk." 

Waarom 's Heeren Loo

Bij ons krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Want met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Wij werken met passie, ieder van ons op onze eigen manier. Dat voelen cliënten en hun familie. Hier ben je werkelijk welkom en word je gezien in wie je bent en wat je nodig hebt. Want bij ’s Heeren Loo doen cliënten ertoe, doen verwanten ertoe, doen medewerkers ertoe. Dat zie je en dat voel je.

De manier van Geurtjan

"Mijn manier van werken is vanuit passie en vanuit mijn hart. Het stukje bewogenheid, de mens tot mens relatie, je over iemand kunnen ontfermen. Dat maakt het werk mooi. Mijn manier is ook duidelijkheid en structuur. In praten én handelen. Mijn manier is anders dan collega’s die bijvoorbeeld sfeer en gezelligheid maken. Maar het mooie is dat je juist vanuit je eigen kracht kan werken. Vanuit wie je bent. En op jouw manier."

Dit bieden wij

  • Een enthousiast team van betrokken collega's dat altijd voor elkaar klaar staat
  • Een brutosalaris van minimaal € 1.861 en maximaal € 3.189 (FWG 35 - 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding
  • Een financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen
  • Daarnaast ook een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, een Persoonlijk Budget Levensfase en een vakantietoeslag van 8%
  • We bieden je carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties

Dit ben jij

  • Je hebt een zorgopleiding vanaf mbo niveau 3 of 4. Bijvoorbeeld SPW, MMZ of SPH
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de gehandicaptenzorg met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Je hebt kennis van en ervaring met Triple C en competentie gericht werken (CGW), of je wil je hierin laten scholen
  • Je staat naast de cliënt, ook als het moeilijk wordt

Wil je meer weten?

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging? En wil je meer weten over werken als begeleider bij 's Heeren Loo? Dan kan je contact opnemen met de afdeling Recruitment op 088 - 03 70 510 of mailen naar recruitment@sheerenloo.nl

Daar zit altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw vacature alert
Terug naar boven