Word begeleider
en help op jouw manier

Een gewoon leven. Dat wil iedereen. Maar voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) is dit niet altijd vanzelfsprekend. Omdat een cliënt met MVG niet goed kan uitleggen waarom hij boos, of verdrietig is, uit hij dit soms in verbale of non-verbale agressie. Als begeleider begrijp je dit gedrag en ga je op zoek naar de betekenis ervan. Samen met de cliënt, je team en met andere betrokkenen zorg je ervoor dat de cliënt het vertrouwen in zichzelf en in zijn omgeving weer terugkrijgt.

Werken bij ’s Heeren Loo is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Laat je inspireren door het verhaal van Geurtjan.

Siska vertelt

"Het werken met deze doelgroep is mooi omdat geen dag hetzelfde is. En de cliënten ook niet. Elke dag kijk ik weer hoe het gaat en wat de cliënt vandaag nodig heeft. Op een dag dat het sneeuwt heeft de cliënt iets anders van mij nodig dan op de dag dat het 40 graden is. En juist dat houdt mij scherp en zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!" 

Waarom 's Heeren Loo

Bij ons krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Want met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Wij werken met passie, ieder van ons op onze eigen manier. Dat voelen cliënten en hun familie. Hier ben je werkelijk welkom en word je gezien in wie je bent en wat je nodig hebt. Want bij ’s Heeren Loo doen cliënten ertoe, doen verwanten ertoe, doen medewerkers ertoe. Dat zie je en dat voel je.

De manier van Siska

"Mijn manier van werken is vanuit onbevangenheid en met humor. Ik ga altijd uit van het positieve. Het einddoel. Ik kijk niet naar de hobbels, maar naar de mogelijkheden. Ik gebruik empathie en mijn inlevingsantenne om in te schatten wat een cliënt nodig heeft. En vanuit daar begeleid ik de cliënt. Soms is dat met humor en soms is dat door er gewoon te zijn."

Dit bieden wij

  • Een enthousiast team van betrokken collega's dat altijd voor elkaar klaar staat
  • Een brutosalaris van minimaal € 1.861 en maximaal € 3.189 (FWG 35 - 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding
  • Een financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen
  • Daarnaast ook een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, een Persoonlijk Budget Levensfase en een vakantietoeslag van 8%
  • We bieden je carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties

Dit ben jij

  • Je hebt een zorgopleiding vanaf mbo niveau 3 of 4. Bijvoorbeeld SPW, MMZ of SPH
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de gehandicaptenzorg met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Je hebt kennis van en ervaring met Triple C en competentie gericht werken (CGW), of je wil je hierin laten scholen
  • Je staat naast de cliënt, ook als het moeilijk wordt

Wil je meer weten?

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging? En wil je meer weten over werken als begeleider bij 's Heeren Loo? Dan kan je contact opnemen met de afdeling Recruitment op 088 - 03 70 510 of mailen naar recruitment@sheerenloo.nl

Daar zit altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw vacature alert
Terug naar boven