Jij als flexmedewerker

Vandaag werk je in een woning, morgen op een dagbesteding. De ene keer ondersteun je cliënten om zelfstandiger te worden en te blijven, de andere keer ondersteun je in de zorg. Zo veelzijdig is het werk van een flexmedewerker. Het moet wél bij je passen, al die verschillende begeleidingsstijlen.


Als flexwerker spring je in waar een collega ziek of vrij is. Je bent dus sensitief voor je werkomgeving. Vergis je niet: je neemt ook jouw eigen kennis en ervaring mee. Je bent zelfverzekerd, durft je te laten zien en houdt van de vrijheid. Sommigen willen niet anders, maar met flexwerken kan je ook ontdekken waar jij het beste op je plek bent. Wil je niet steeds wisselen van begeleidingsstijl, maar werk je wel graag op diverse woningen? Ook dan zijn er volop mogelijkheden voor jou als flexwerker.

Bij 's Heeren Loo vinden we het belangrijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom vind je minder vacatures op onze website. En gaan we liever met jou in gesprek over jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze recruiters.

In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • €2047,- tot en met €3432,- obv 36 uur

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dit wil ik

Zo helpen we jou

Omdat je op diverse locaties werkt, ontwikkel jij je snel en spiegel je je aan veel collega’s. Je werkt niet in een vast team en tóch ben jij een waardevolle collega. Als je wilt werk je zoveel mogelijk op dezelfde locaties. Zo leer je je collega’s én cliënten toch kennen. En zij leren jou steeds beter kennen. Trouwens, bij ons blijf je je ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Je krijgt een contract op maat, voor een vast aantal uren per maand. Dát geeft zekerheid. Wil je op den duur toch naar een vast team? Als flexmedewerker weet jij vaak als een van de eersten of er een plek vrij komt op jouw favoriete locatie!

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.

Begeleidende stijl

Vind je het mooi als bewoners in hun element zijn? En help je hen graag hun kwaliteiten te vergroten? Grote kans dat je je thuis voelt bij een begelei...

Lees verder

Verzorgende begeleidingsstijl

Zorg jij graag voor een ander en zie jij wat een ander nodig heeft? Creëer je graag een huiselijke sfeer én houd je van aanpakken? Dan past een verzor...

Lees verder

Intensief begeleidende stijl

Wil jij van betekenis zijn voor een ander en ga je geen uitdaging uit de weg? Met een intensieve manier van begeleiden help je bewoners een zo normaal...

Lees verder

Ontwikkelingsgericht begeleiden

Word jij blij als je ziet dat mensen zich ontwikkelen? En ondersteun je hen graag daarbij? Met jouw hulp en begeleiding worden ze steeds zelfstandiger...

Lees verder

Pedagogische begeleidingsstijl

Groei jij van elke kleine ontwikkeling die een bewoner doormaakt? Met een pedagogische manier van begeleiden zorg je voor een stabiele omgeving en dra...

Lees verder

Behandelen

Werk je graag met jongeren, zie je altijd kansen en kan je tegen een stootje? Dan past werken in een behandelsetting voor LVB-jongeren waarschijnlijk ...

Lees verder

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

  • €2047,- tot en met €3432,- obv 36 uur (FWG 30 - FWG 40). Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg functieschaal.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerkers van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving'
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
 • Flexibiliteit is jouw kracht als flexmedewerker. En je hebt een afgeronde mens- of zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3.

Renske vertelt

“Als flexmedewerker ben je er voor de cliënten. Je komt om hen een fijne dag te bezorgen en de begeleiders te ondersteunen in hun werk. Ik werk op verschillende woon- en dagbestedingslocaties. Daar kom ik regelmatig dezelfde cliënten tegen. Dat geeft mij een completer beeld van hen. Ik werk ook op voor mij nieuwe plekken. Ook dan moet je direct kunnen meedraaien, durven vragen en initiatief nemen. Ik houd wel van zo'n uitdaging.”

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

We leren je graag kennen. In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Kennismaken

Kennismaking met de manager of een collega uit het team doormiddel van een gesprek en/of meedraaidienst. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Contact

Neem contact op