Jij als persoonlijk begeleider

Aan het begin van je dienst zorg je voor duidelijkheid en overzicht. Wie doet wat en hóe doen we dat? Je kijkt bij de bewoners. Hoe gaat het vandaag? Je overlegt met de gedragsdeskundige over een zorgvraag, werkt aan een zorgplan en hebt een pittig gesprek met familie. En ’s middags een activiteit. Heerlijk om de bewoners zo te zien genieten. Hoe uitdagend je werk soms ook is, dáár doe je het voor.

Als persoonlijk begeleider neem je het voortouw. Je coördineert alle zorg en let erop dat iedereen doet wat is afgesproken in het zorgplan. Je helpt in de dagelijkse zorg en houdt contact met familie. Je bent er vooral voor je bewoners en bent vaak het eerste aanspreekpunt voor jouw collega's. Samen met je collega’s zorg je dat de bewoners een goede dag hebben.

Bij 's Heeren Loo vinden we het belangrijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom vind je minder vacatures op onze website. En gaan we liever met jou in gesprek over jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op met één van onze recruiters.
 

In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • € 2617,- tot en met € 3861,- obv 36 uur

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dit wil ik

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

  • € 2617,- tot en met € 3861,- obv 36 uur (FWG 40 - FWG 45). Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg functieschaal.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerkers van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving'
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
 • Een band opbouwen met cliënten is jouw talent. En je hebt een afgeronde mens- of zorggerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 4.

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Kennismaken

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.
 

Marloes vertelt

“Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg rond de bewoners voor wie jij verantwoordelijk bent. Je schrijft de persoonlijke plannen en werkt mee op de groep. Een uitdaging is dat de bewoner bezig blijft met de doelen uit het zorgplan. Krijgt een bewoner iets voor elkaar wat onmogelijk leek, dan is dat een kostbaar geluksmoment.”

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Zo helpen we jou om dit te doen

Als persoonlijk begeleider kan je goed zelfstandig werken. Maar je staat er nooit alleen voor. Je werkt goed samen met je collega’s. Ook werk je samen met de manager en de gedragswetenschapper. Bij ons blijf je je ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Of door eens op een andere locatie mee te draaien en te ontdekken of dat bij je past. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Contact

Neem contact op