Van ZZP naar loondienst
Kom bij ons in dienst!

“Ik heb zeker geen spijt van de overstap van zzp naar loondienst. Ik ben zo blij dat ik een vaste plek heb. Hier was ik jarenlang naar op zoek. Het is zo mooi om echt aan iets te kunnen bouwen en niet na een paar maanden weg te moeten. Daarnaast hoef ik in loondienst ook niet om te kijken naar het papierwerk, die hoofdpijn heb ik niet meer.” (Faysal, begeleider & voormalig zzp'er)

In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • € 2672,- t/m €3606,- obv 36 uur - Schaal 40
 • € 2821,- t/m € 3938,- obv 36 uur - Schaal 45

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Ja dat wil ik

Als zzp’er de overstap maken naar een dienstverband bij ’s Heeren Loo?

Dat kan! Bij ’s Heeren Loo zijn volop kansen. In bijna elke provincie kun je bij ons aan de slag in begeleidende en verzorgende functies. Op één van onze locaties of juist bij de cliënt thuis, er zijn veel mogelijkheden.

  • Een flexibel contract of een contract met vaste uren passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-gehandicaptenzorg zoals pensioenopbouw bij PFWZ met een werkgeversbijdrage van 50%.
  • Iedere maand een vast salaris dat automatisch uitbetaald wordt, ook als je op vakantie bent of ziek bent.
  • Salariëring afhankelijk van de functie, je ervaring en de doelgroep waarmee je aan de slag gaat:
   • Schaal 40: tussen de € 2672,- en €3606,- bruto per maand (per 1-6-2024).
   • Schaal 45: tussen de € 2821,- en € 3938,- bruto per maand (per 1-6-2024).
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering die automatisch uitbetaald worden in respectievelijk mei en december. Op jaarbasis krijg je ongeveer een extra maandsalaris voor beide bedragen!
  • Een arbeidsmarkttoeslag van 5% wanneer je met een zeer intensieve doelgroep werkt.
  • Begeleiding en ondersteuning bieden vanuit jouw betrokkenheid bij de cliënten, met een vast team of juist vanuit de flexpool.
  • Diverse scholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
  • Als vaste medewerker heb je voorrang in het rooster op externe medewerkers!
 • De regelgeving voor zzp’ers in de zorg gaat veranderen. Het doel hiervan is om de kwaliteit van zorg te garanderen en o.a. schijnzelfstandigheid tegen te gaan. Een aantal zaken is nog niet duidelijk. Wat we wel weten is dat:

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.

Zo helpen we jou om dit te doen

Als persoonlijk begeleider kan je goed zelfstandig werken. Maar je staat er nooit alleen voor. Je werkt goed samen met je collega’s. Ook werk je samen met de manager en de gedragswetenschapper. Bij ons blijf je je ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Of door eens op een andere locatie mee te draaien en te ontdekken of dat bij je past. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Contact

Neem contact op