Werken bij Boldershof in Druten

Op woonzorgpark Boldershof wonen mensen met én zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. We hebben er verschillende dagbestedingslocaties, zoals de zorgboerderij, winkel Uit de Kunst, evenementen locatie De Wielewaal, de postgroep, lunchroom De Kapitein en industriegroep.

Buiten het woonzorgpark hebben we ook nog verschillende locaties waar mensen met een verstandelijke beperking wonen en begeleiding en ondersteuning krijgen.

De manier van Shirley

Shirley werkt als begeleider met mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten kunnen soms moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) laten zien. Shirley kijkt daarom altijd naar wat wel kan, in plaats van wat niet mogelijk is. Dát is haar manier en daar vindt zij uitdaging. 

De manier van Geesje

Geesje werkt met kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Ze kijkt altijd wat het kind op dat moment van haar nodig heeft. Soms is dat samen zingen, soms is dat juist afstand houden. Juist door goed te kijken bouwt zij een band op met haar cliënten. 

We helpen je graag verder!

Lijkt het jou fantastisch om een onderdeel van ons team te zijn? Vul dan hieronder je gegevens in. Samen kijken we welke mogelijkheden er voor jou binnen onze organisatie zijn.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw vacature alert
Terug naar boven