Word begeleider bij 's Heeren Loo
en help op jouw manier

Met jouw ervaring, kennis en ideeën maak jij het verschil. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. 

Werken bij ’s Heeren Loo in de gehandicaptenzorg is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Net zoals Pam.

Waarom 's Heeren Loo

Bij ons krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Want met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Wij werken met passie, ieder van ons op onze eigen manier. Hier ben je écht welkom en word je gezien in wie je bent en wat je nodig hebt. 

Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Begeleider Pam vertelt

"Ik word heel blij als ik zie dat ik een cliënt écht leer kennen. Dat ik hem begrijp en op een ander niveau kan communiceren. Ik zie ook dingen in het gedrag die ik herken en waar ik iets mee kan. Dat vind ik eigenlijk het allermooist: gedrag zien door oogbewegingen, door mimiek, houding of gebaren. Je moet wel sterk in je schoenen staan en goed je eigen grenzen bewaken. Gelukkig hebben we een heel fijn team, dat is erg belangrijk binnen de zorg en vooral op dit soort groepen. Veiligheid, je veilig voelen en een vertrouwensband binnen het team zijn onmisbaar."

Dit bieden wij

  • Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen door middel van scholing en training
  • We bieden je op sommige locaties direct een vast contract
  • Je krijgt een salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding en een eindejaarsuitkering van 8%
  • Je krijgt de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag gaan
  • We hebben veel verschillende locaties in Nederland, ook bij jou in de buurt

Dit ben jij

  • Je hebt een mbo of hbo zorgdiploma op niveau 3, 4 of 5. Bijvoorbeeld SPH, verzorgende IG of verpleegkunde
  • Je bent geduldig en evenwichtig
  • Je bent betrokken en geeft cliënten vertrouwen
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking

Wil je meer weten?

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging? En wil je meer weten over werken als begeleider bij 's Heeren Loo? Dan kan je contact opnemen met de afdeling Recruitment op 088 - 03 70 510 of mailen naar recruitment@sheerenloo.nl

Daar zit altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert