Een lach brengen en troost bieden

Nadja is 31 jaar en werkt al vijf jaar bij ’s Heeren Loo in Apeldoorn als flexmedewerker. Ze werkt voornamelijk met mensen met een lichte verstandelijke beperking, oud en jong. Nadja: “Het is veelzijdig en passievol werk.” 

Elk vlak

“Wat ik mooi vind aan dit werk is de uitdaging, afwisseling en veelzijdigheid. Ik vind het passievol werk om elke dag weer cliënten te ondersteunen in de dagelijkse gang van zaken. Hoe de dag van cliënten ook loopt.”

Uitdaging

“De uitdaging zit hem voor mij in zorg dragen voor en voorzien in de wensen van onze bewoners. Ik vind het belangrijk een lach te kunnen brengen en troost te kunnen bieden. Ook wil ik een veilige woonomgeving voor bewoners kunnen garanderen en met hen meedenken in oplossingen voor problemen bijvoorbeeld.”

Met humor te werk gaan

“Wat ik vooral geleerd heb is zonder mijn eigen identiteit te verliezen, om te gaan met de diversiteit en verscheidenheid van bewoners. Eerlijkheid wordt door bewoners erg gewaardeerd. Daarnaast moet je dit werk met een groot gevoel voor humor doen. Dat maakt het extra leuk!”

Bij ’s Heeren Loo

“Ik denk dat je bij ’s Heeren Loo goed tot je recht komt als je een stevig karakter hebt en dingen goed kunt aanvoelen. Uiteraard moet je van mensen, een uitdaging en afwisseling houden. Geldt dat voor jou? Dan is ’s Heeren Loo the place to be!”

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert