Begeleider intensieve zorg

Als begeleider ben je niet gauw onder de indruk van onverwachte situaties en weet je feilloos te handelen vanuit de behoefte van de cliënt. Je bent een kei in je vak en je viert ook de kleine successen. Bij ons krijg je volop de ruimte om je door te ontwikkelen als professional.

De hardloopmanier van Mariëtte

Charlie kwam niet vaak onder de mensen. Omdat hij gek is op plattegronden bedacht Mariëtte om mee te doen aan een hardloopwedstrijd. Met Charlie als navigator liepen ze 8 km. Wat is jouw manier van helpen?

Go Charlie! Go Mariëtte!

Lees de ervaringen van

 • Gregory

  Het is mijn uitdaging om met iemand die ergens in het leven is vastgelopen, toch doelen te bereiken, hoe klein deze ook zijn. Soms is het smeren van een boterham al zo’n succesmoment. Geen dag en geen mens is hetzelfde op de VIC. De bewoners hebben, door ervaringen in het verleden, zichzelf een bepaald, vaak negatief gedrag aangeleerd.

 • Steffie

  Ik werk al langere tijd bij ’s Heeren Loo en sinds een aantal jaar bij de VIC/IC in Ermelo. Het werken met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag vraagt om geduld en vertrouwen om zo een relatie op te bouwen. Het is de uitdaging om er voor de cliënten te zijn juist wanneer zij het moeilijk hebben. Soms levert dat blauwe plekken op. Maar de kleine succesmomentjes met de cliënten maken de dienst. Vooral als de dingen goed gaan en lukken, in moeilijke of lastige situaties.

 • Kom werken bij de VIC/IC
  Kim

  Het werken op de VIC/IC is een echte uitdaging. Elke dag is anders, het is nooit zwart wit. Maar iedere dag probeer ik het leven van cliënten een beetje beter te maken. Soms is er een escalatie. Dan is het belangrijk om rustig te blijven en door te gaan. Dat heb ik moeten leren. Gelukkig zorgen we als team echt voor elkaar. In goede en moeilijke tijden.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (werken bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert