Word begeleider in Nijkerk
en help op jouw manier

Wat fijn dat je er bent! 's Heeren Loo is een landelijke organisatie in de gehandicaptenzorg en heeft locaties door heel Nederland; ook in Nijkerk en omgeving.

In Nijkerk zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s. Of je nu ervaring en een diploma hebt, of graag de overstap wil maken naar de zorg en een zorgopleiding wil volgen. We zoeken begeleiders, die elk met hun eigen talent, cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking verder helpen.

"Ik houd van humor in mijn werk"

Marjolein sluit graag laagdrempelig aan bij cliënten. Humor helpt haar daarbij. Zij werkt met jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking. In deze video vertelt zij wat haar werk nog meer zo mooi maakt.

"Het vieren van iedere stap vooruit, hoe klein die ook is”

Lisa werkt met (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Ze ondersteunt cliënten bij dagelijkse dingen als schoonmaken, koken of het beheren van hun financiën. Hierbij viert ze iedere stap vooruit, hoe klein die ook lijkt, want dat is wat haar werk zo mooi maakt.

Wie ben jij?

Je hebt een mbo of hbo zorgdiploma op niveau 3, 4 of 5. Bijvoorbeeld SPH, social work, maatschappelijke zorg, verzorgende IG of persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.

Nog geen zorgdiploma? Geen probleem, ook dan zijn er mogelijkheden! Je start dan bij ons als begeleider in opleiding, waar je één van de bovengenoemde opleidingen kunt volgen via een leerwerktraject.

Vind een baan die bij jou past

We helpen je graag verder bij het vinden van een baan die bij je past. En daarom gaan we graag in gesprek met jou. Zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Heb je nog geen zorgopleiding dan vertellen we je graag over de leer/werkplekken in Nijkerk en omgeving. 

Ook als je vragen hebt en meer wilt weten, staan we voor je klaar. Als je jouw gegevens achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je gegevens in

Word begeleider in Nijkerk

In Nijkerk hebben we zeven woonlocaties. Juist door de diversiteit aan bewoners krijg je de ruimte om met jouw talenten aan de slag te gaan op een plek die bij jou past. Werk je liever ambulant of op een dagbesteding? Neem dan ook contact op zodat we kunnen kijken wat er bij jouw talent past.

Op dit moment hebben we een vacature op de Jol

Daarnaast hebben we regelmatig in Nijkerk en omgeving vacatures dus ook als deze vacature niet direct passend is, kun je contact opnemen. Dan ga je samen met de recruiter op zoek naar een leuke werkplek.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert