Word begeleider in Friesland
en help op jouw manier

Wat fijn dat je er bent! 's Heeren Loo is een landelijke organisatie in de gehandicaptenzorg en heeft locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat we ook bij jou in de buurt zitten.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren begeleiders. Naar begeleiders die op een eigen manier cliënten met een verstandelijke beperking verder helpen.

Samen vinden we de baan die bij jou past!

We helpen je graag verder bij het vinden van een baan die bij je past. En daarom gaan we graag eerst met jou in gesprek. Zodat we samen kunnen kijken welke mogelijkheden er voor je zijn. 

Maar ook als je vragen hebt en meer wil weten staan we voor je klaar. Als je jouw gegevens achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Meer informatie

Je wilt vast ook weten wat we jou bieden en wat je van ons kan verwachten. Hieronder hebben we dat in het kort uitgeschreven. Natuurlijk kunnen onze recruiters je er veel meer over vertellen.

  • Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen door middel van scholing en training
  • We bieden je op sommige locaties direct een vast contract
  • Je krijgt een salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding en een eindejaarsuitkering van 8%
  • Je krijgt de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag gaan
  • We hebben veel verschillende locaties in Nederland, ook bij jou in de buurt
  • Je hebt een mbo of hbo zorgdiploma op niveau 3, 4 of 5. Bijvoorbeeld SPH, verzorgende IG of verpleegkunde
  • Je bent geduldig en evenwichtig
  • Je bent betrokken en geeft cliënten vertrouwen
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking

Word begeleider bij 's Heeren Loo

In de provincie Friesland ondersteunen we mensen met een verstandelijke beperking. Wij hebben verschillende locaties waar we zorg bieden. Bijvoorbeeld binnen een woning, bij werk en/of dagbesteding en binnen recreatie. 

Laat je gegevens achter als je wil weten welke mogelijkheden er voor jou zijn. Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op en helpt je graag verder! 

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert