Word begeleider in Gelderland
en help op jouw manier

Wat fijn dat je er bent! 's Heeren Loo is een landelijke organisatie in de gehandicaptenzorg en heeft locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat we ook bij jou in de buurt zitten.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren begeleiders. Naar begeleiders die op een eigen manier cliënten met een verstandelijke beperking verder helpen.

Vind een baan die bij jou past

We helpen je graag verder bij het vinden van een baan die bij je past. En daarom gaan we met jou in gesprek. Zodat we samen kunnen kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

Ook als je vragen hebt en meer wil weten staan we voor je klaar. Als je jouw gegevens achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je gegevens in

Meer informatie

Je wilt vast ook weten wat we jou bieden en wat je van ons kan verwachten. Hieronder hebben we dat in het kort uitgeschreven. Natuurlijk kunnen onze recruiters je er veel meer over vertellen. 

  • Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen door middel van scholing en training
  • We bieden je op sommige locaties direct een vast contract
  • Je krijgt een salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding en een eindejaarsuitkering van 8%
  • Je krijgt de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag gaan
  • We hebben veel verschillende locaties in Nederland, ook bij jou in de buurt
  • Je hebt een mbo of hbo zorgdiploma op niveau 3, 4 of 5. Bijvoorbeeld SPH, verzorgende IG of verpleegkunde
  • Je bent geduldig en evenwichtig
  • Je bent betrokken en geeft cliënten vertrouwen
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking

Word begeleider bij 's Heeren Loo

In de provincie Gelderland hebben we verschillende woonzorgparken en locaties. Bijvoorbeeld in Ermelo, waar we hulp en ondersteuning bieden aan jongeren binnen een behandelsetting. Of binnen ons bosrijke en groene zorgpark. Ook in Apeldoorn, Wekerom en Druten zijn we op zoek naar begeleiders.

Woonzorgpark Ermelo

In een prachtige bosrijke omgeving ligt het woonzorgpark van ’s Heeren Loo Ermelo. Hier wonen en werken 680 mensen met een verstandelijke beperking en...

Lees verder

Woonzorgpark Apeldoorn

In het groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere bepe...

Lees verder

Behandelcentrum Groot Emaus

Orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus (met locaties in Ermelo en Soest) is er voor LVB-jongeren tussen de 6 en 23 jaar die zijn vastgelopen.

Lees verder

Woonzorgpark Wekerom

Woonzorgpark De Hartenberg ligt in de prachtige, bosrijke omgeving van Wekerom, vlakbij Ede. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen met een ver...

Lees verder

Woonzorgpark Druten

Op woonzorgpark Boldershof in Druten wonen mensen met én zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Buiten het woonzorgpark hebben we nog...

Lees verder

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

We leren je graag kennen. In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Kennismaken

Kennismaking met de manager of een collega uit het team doormiddel van een gesprek en/of meedraaidienst. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Laat je gegevens achter als je wil weten welke mogelijkheden er voor jou zijn. Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op en helpt je graag verder!

Wil je meer weten?

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging? En wil je meer weten over werken als begeleider bij 's Heeren Loo? Dan kan je contact opnemen met de afdeling Recruitment op 088 - 03 70 510 of mailen naar recruitment@sheerenloo.nl

Daar zit altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert