Werken bij De Hartenberg in Wekerom

Woonzorgpark De Hartenberg ligt in de prachtige, bosrijke omgeving van Wekerom, vlakbij Ede. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen met een verstandelijke beperking. Van een boerderij met dieren tot een prachtige beleeftunnel bij onze eigen kas en twee horeca-locaties: in deze groene omgeving is iedereen welkom en kun je van alles doen, ervaren en beleven.

Voor ruim 200 mensen met een beperking is dit hun thuis en de wereld waarin zij leven. Wij ondersteunen cliënten niet alleen op onze centrale locatie De Hartenberg in Wekerom, maar ook in het buitengebied of op een van de locaties in onder andere Ede, Arnhem, Wageningen, Lunteren en Veenendaal. In deze regio vind je een aantal ouderinitiatieven, verschillende gezinshuizen en allerlei leerwerklocaties. Van lichte ambulante ondersteuning tot 24-uurszorg, cliënten kunnen voor alle vormen van ondersteuning bij ons terecht.

Samen creëren we een omgeving waar cliënten en collega's tot hun recht komen en hun talenten kunnen benutten. Een fijne, veilige plek om te wonen. En met werk dat bij je past én dat ertoe doet.

Joey vertelt

"De uitdaging en afwisseling is zo mooi in dit werk. Voor mij echt de reden om hier te werken, want je krijgt er ook zoveel voor terug. Niet alleen in de relatie die je opbouwt met de bewoners, maar ook in de waardering die ze uiten en hoe ze op je reageren. Ja, dat is mooi.”

We helpen je graag verder!

Laat je gegevens achter als je wil weten welke mogelijkheden er voor jou zijn. Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op en helpt je graag verder!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert