Werken als begeleider in Ermelo

In een prachtige bosrijke omgeving ligt het woonzorgpark van ’s Heeren Loo Ermelo. Hier wonen en werken 680 mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking met verschillende zorgvragen. Dit varieert van cliënten met een lichte verstandelijke beperking tot moeilijk verstaanbaar gedrag tot cliënten met een ernstige meervoudige beperking. Zo helpen wij onder andere bij wonen, werken en dagbesteding.

Als je als (persoonlijk) begeleider op een woongroep gaat werken, dan werk je met verschillende zorgvragen. Je verleent dagelijkse zorg en/of begeleiding in de woonomgeving van de cliënt, waarbij je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. 

Wij maken veelal gebruik van een integrale werkwijze, wat betekent dat je zowel op de woning als op de dagbesteding werkt. Zo heeft de cliënt steeds een vertrouwd gezicht om zich heen en voelt hij zich veilig. Ook waarborg je de kwaliteit van zorg. 

Jij streeft naar een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de cliënt, waarbij je nauw samenwerkt met familie, collega’s en andere professionals. Het is jouw doel om díe situatie te creëren waarin de cliënt zich (weer) kan ontwikkelen.

De manier van Siska

"Mijn manier van werken is vanuit onbevangenheid en met humor. Ik ga altijd uit van het positieve. Het einddoel. Ik kijk niet naar de hobbels, maar naar de mogelijkheden. Ik gebruik empathie en mijn inlevingsantenne om in te schatten wat een cliënt nodig heeft. En vanuit daar begeleid ik de cliënt. Soms is dat met humor en soms is dat door er gewoon te zijn."

We helpen je graag verder!

Lijkt het jou fantastisch om een onderdeel van ons team te zijn? Vul dan het formulier in. Samen kijken we welke mogelijkheden er voor jou binnen onze organisatie zijn.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert