Noorderhaven

Woonzorgpark Noorderhaven is een groen en bosrijk terrein waar mensen met en zonder verstandelijke beperking als goede buren samenwonen. Er wonen mensen met verschillende zorgvragen. Denk hierbij aan cliënten met een lichte verstandelijke beperking tot moeilijk verstaanbaar gedrag tot cliënten met een ernstige meervoudige beperking. Overdag gaan zij meestal naar dagbesteding, bijvoorbeeld op onze boerderij, handvaardigheidslokalen, repro en kaarsenmakerij.

Voor hun ondersteuning en begeleiding zijn we altijd op zoek naar begeleiders. 

Maaike vertelt

"Mijn manier van werken is door humor te gebruiken. Want op die manier kan ik een cliënt ook stimuleren. Bijvoorbeeld wanneer een cliënt geen antwoord geeft op een vraag. Als ik dan zeg: 'Hee, ben jij je tong verloren? Zullen we die eens even gaan zoeken?' Dan zorgt dat voor een lach en kan ik weer met de cliënt verder. Zingen en vrolijkheid vind ik erg belangrijk in mijn werk."

We helpen je graag verder!

Lijkt het jou fantastisch om een onderdeel van ons team te zijn? Vul dan het formulier in. Samen kijken we welke mogelijkheden er voor jou binnen onze organisatie zijn..

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert