Word begeleider in Utrecht
en help op jouw manier

Wat fijn dat je er bent! 's Heeren Loo is een landelijke organisatie in de gehandicaptenzorg en heeft locaties door heel Nederland. Ook in Utrecht en omgeving hebben we verschillende locaties.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Of je nu ervaring en een diploma hebt, of graag de overstap wil maken naar de zorg en een zorgopleiding wil volgen. We zoeken begeleiders, die elk met hun eigen talent, cliënten met een verstandelijke beperking verder helpen.

"Mijn werk is mijn passie..."

Dennis ziet elke dag uitdaging in zijn werk. Hij werkt met jongeren met een licht verstandelijke beperking. In deze video vertelt hij wat zijn werk nog meer zo mooi maakt. 

Wie ben jij?

Je hebt een mbo of hbo zorgdiploma op niveau 3, 4 of 5. Bijvoorbeeld SPH, social work, maatschappelijke zorg, verzorgende IG of persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.

Nog geen zorgdiploma? Geen probleem, ook dan zijn er mogelijkheden! Je start dan bij ons als begeleider in opleiding, waar je één van de bovengenoemde opleidingen kunt volgen via een leerwerktraject.

Vind een baan die bij jou past

We helpen je graag verder bij het vinden van een baan die bij je past. En daarom gaan we graag in gesprek met jou. Zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Heb je nog geen zorgopleiding dan vertellen we je graag over de leer/werkplekken in Utrecht.

Ook als je vragen hebt en meer wilt weten, staan we voor je klaar. Als je jouw gegevens achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je gegevens in

Word begeleider in Utrecht

In Utrecht en Bosch en Duin (gemeente Zeist) hebben we vier woonlocaties. Juist door de diversiteit aan bewoners krijg je de ruimte om met jouw talenten aan de slag te gaan op een plek die bij jou past.

 • Op de Verlengde Houtrakgracht zijn twee groepen waar mensen wonen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de leeftijd van 22 tot 73 jaar. Sommige cliënten hebben een eigen appartement, een aantal wonen in een woongroep. Binnen de woongroep krijgen de cliënten 24 uur per dag structurele begeleiding, verpleging en verzorging. Ook wordt er samen gekookt en gegeten en worden er regelmatig spelletjes gedaan.

  Cliënten die zorg/begeleiding krijgen vanuit hun eigen appartement, krijgen dit 24 uur per dag of ambulant (op aanvraag). De meeste bewoners maken gebruik van dagbesteding of werken. Daarnaast hebben zij hun hobby’s, sport en gezin.

 • De cliënten die op de Slingeraklaan wonen zijn tussen de 21 en 58 jaar oud en hebben een matige- tot lichte verstandelijke beperking. Op de Slingeraklaan is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

  De bewoners vragen van de begeleiding vooral steun bij het ritme van de dag. We vinden het belangrijk samen dingen te ondernemen, waarbij we bewoners stimuleren zoveel mogelijk zelf te doen. Samen koken, de was doen, een spelletje doen of gewoon lekker tv kijken.

 • Op het Ray Connifpad zijn twee groepen waar mensen wonen in een eigen appartement. In een van de groepen wonen mensen in de leeftijd van de leeftijd van 52 tot 80 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking en sommige bewoners hebben een fysieke beperking. Zij krijgen 24-uurs begeleiding in het dagelijks leven. Wij vinden het belangrijk dat we de bewoners een huiselijke sfeer en de juiste structuur kunnen bieden, waardoor ze als individu goed kunnen functioneren en zich op hun gemak voelen.

  De bewoners van de andere groep (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 45 jaar. Zij ontvangen individuele begeleiding en deze bestaat onder andere uit het helpen met de financiën, leren koken of het ondersteunen bij het inrichten van het huishouden. We bieden op deze locatie 24-uurs begeleiding op aanvraag.

 • In het Hermes Huis wonen 14 cliënten met een ernstige verstandelijke beperking in de leeftijd van 14 tot 45 jaar. Er is sprake van bijkomende problematiek, zoals autisme en hechtingsproblemen. Het Hermes Huis is ontstaan vanuit een ouderinitiatief. We vinden het belangrijk om een nauwe samenwerking met de familie en verwanten te hebben.

  Er heerst een rustige en prettige sfeer. Dit is merkbaar binnen het team, onder de bewoners, maar ook dankzij de prachtige omgeving. We gaan bewust om met mens, dier en natuur. We gaan mee met de seizoenen, maken gebruik van jaartafels en we zijn veel en vaak buiten met de bewoners.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert