Het Hermes Huis in Bosch en Duin

Het Hermes Huis is een woonlocatie in het bosrijke Bosch en Duin. Het huis biedt ruimte aan 14 bewoners met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Onze visie op zorg is door de antroposofie geïnspireerd. Die komt tot uiting in ons doen en laten. Elke bewoner gaat naar een vorm van dagbesteding.

In het Hermes Huis wonen mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Bewoners wonen besloten met intensieve 24-uursbegeleiding en verzorging.
We luisteren voor de samenstelling van bewoners goed naar de vragen en de behoeften van alle bewoners. Er is ruimte voor afwisseling, maar de algemene hulpvraag is gericht op structuur, voorspelbaarheid, prikkelgevoeligheid en vaste ritmes.

Gemiddeld hebben de bewoners zorgzwaartepakket (ZZP) 5, 6 en 7. Bewoners verschillen in verstandelijke vaardigheden. Het uitgangspunt is dat er ruimte is iedereen als persoon. De bewoners vinden voor langere tijd een thuis.

De lijnen in het Hermes Huis zijn kort. Iedereen kent elkaar. 

We helpen je graag verder!

Lijkt het jou fantastisch om een onderdeel van ons team te zijn? Vul dan het formulier in. Samen kijken we welke mogelijkheden er voor jou binnen onze organisatie zijn.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert