Word begeleider in Zuid-Holland
en help op jouw manier

Wat fijn dat je er bent! 's Heeren Loo is een landelijke organisatie in de gehandicaptenzorg en heeft locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat we ook bij jou in de buurt zitten. 

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren begeleiders. Naar begeleiders die op een eigen manier cliënten met een verstandelijke beperking verder helpen.

Vind een baan die bij jou past

We helpen je graag verder bij het vinden van een baan die bij je past. En daarom gaan we met jou in gesprek. Zodat we samen kunnen kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

Ook als je vragen hebt en meer wil weten staan we voor je klaar. Als je jouw gegevens achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je gegevens in

Meer informatie

Je wilt vast ook weten wat we jou bieden en wat je van ons kan verwachten. Hieronder hebben we dat in het kort uitgeschreven. Natuurlijk kunnen onze recruiters je er veel meer over vertellen.

  • Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen door middel van scholing en training
  • We bieden je op sommige locaties direct een vast contract
  • Je krijgt een salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding en een eindejaarsuitkering van 8%
  • Je krijgt de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag gaan
  • De ruimte om te ontdekken op welke plek jouw talenten het beste passen
  • De mogelijkheid om integraal te werken, dus binnen een woning én binnen dagbesteding
  • Je hebt een mbo of hbo zorgdiploma op niveau 3, 4 of 5. Bijvoorbeeld SPH, verzorgende IG of verpleegkunde
  • Je bent geduldig en evenwichtig
  • Je bent betrokken en geeft cliënten vertrouwen
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking

Word begeleider bij 's Heeren Loo

In de provincie Zuid-Holland hebben we verschillende woonzorgparken en locaties. Bijvoorbeeld in Dordrecht, waar we hulp en ondersteuning bieden aan jongeren binnen een behandelsetting (Auriga). Of op onze bosrijke en groene zorgparken in Monster en Noordwijk. 
Ook in allerlei kleinschalige woongroepen in omliggende wijken kun jij cliënten op weg helpen bij het algemeen dagelijks leven.

Woonzorgpark Het Westerhonk

Op Het Westerhonk hebben ruim 550 mensen met een verstandelijke beperking een prachtige, groene, veilige en beschermde omgeving om te wonen, werken, l...

Lees verder

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Voel je welkom op woonzorgpark Willem van den Bergh. Een uitgestrekt park aan de rand van Noordwijk, grenzend aan de duinen en de Bollenstreek. Hier w...

Lees verder

Behandelcentrum Auriga

Orthopedagogisch behandelcentrum Auriga is er voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. We behandelen en begeleiden, zodat jouw kind zo prettig en z...

Lees verder

Laat je gegevens achter als je wil weten welke mogelijkheden er voor jou zijn. Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op en helpt je graag verder!

Wil je meer weten?

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging? En wil je meer weten over werken als begeleider bij 's Heeren Loo? Dan kan je contact opnemen met de afdeling Recruitment op 088 - 03 70 510 of mailen naar recruitment@sheerenloo.nl

Daar zit altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert