Woonzorgpark Het Westerhonk

"Werken bij Het Westerhonk: Samen maken we de dag een beetje mooier.”

Jij bent uniek. Je wilt anderen zoveel mogelijk laten ervaren wat hun waarde is. 's Heeren Loo wil dat cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daarom bieden we talentvolle mensen zoals jij een aantrekkelijke werkomgeving waar je met plezier kan werken. Of je nu persoonlijk begeleider, orthopedagoog of administratief medewerker bent: samen met je collega’s en vrijwilligers van Het Westerhonk zet je je in om mensen met een verstandelijke beperking tot hun recht te laten komen.

Ben jij iemand die zich met passie wil inzetten voor een ander die jouw hulp kan gebruiken?

Collega Marc vertelt...

“Het voelt niet als werk. Het is belangrijk dat je goed kijkt en luistert en aanvoelt wat wel of niet kan. Ik krijg er veel voldoening van. En ik werk met een ongelofelijk mooi team. Het zijn allemaal mensen die er alles aan doen om het de bewoners zo goed mogelijk naar de zin te maken en ze te ondersteunen in het algemeen dagelijks leven. Het is fijn dat je elkaar kunt aanspreken en veel van elkaar kunt leren. Het is echt een warme deken.”

We helpen je graag verder!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over werken bij Het Westerhonk? Of heb je een mooie vacature gezien die bij je past? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert