Woonzorgpark Willem van den Bergh

Woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk is onderdeel van zorgorganisatie ’s Heeren Loo. Het park bestaat al bijna 100 jaar. Daardoor staan er mooie grote bomen en is er veel groen en ruimte. De weinige auto’s die er komen, rijden stapvoets. Op het park kom je mensen tegen die bezig zijn met hun dagelijks werk, zoals de post rondbrengen, het groen onderhouden en honden uitlaten.

De voorzieningen op woonzorgpark Willem van den Bergh maken gebruik van de vaardigheden en talenten van mensen met een verstandelijke beperking. Zij leveren met hun eigen aardigheden een waardevolle bijdrage aan serviceverlening, horeca en winkels en aan het vervaardigen van diverse producten.

De manier van Siska

"Mijn manier van werken is vanuit onbevangenheid en met humor. Ik ga altijd uit van het positieve. Het einddoel. Ik kijk niet naar de hobbels, maar naar de mogelijkheden. Ik gebruik empathie en mijn inlevingsantenne om in te schatten wat een cliënt nodig heeft. En vanuit daar begeleid ik de cliënt. Soms is dat met humor en soms is dat door er gewoon te zijn."

We helpen je graag verder

Lijkt het jou fantastisch om een onderdeel van ons team te zijn? Vul dan het formulier in. Samen kijken we welke mogelijkheden er voor jou binnen onze organisatie zijn.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert