Werken als behandelaar
in de gehandicaptenzorg

Als behandelend specialist bij ’s Heeren Loo doe je ertoe. Je begeleidt en behandelt mensen met een beperking. Je ondersteunt collega’s. En je adviseert vanuit jouw expertise. Zo draag je bij aan de totale kwaliteit van zorg.

Uitgelichte vakgebieden

Jij als GZ-Psycholoog

''Kan jij mij helpen om te gaan met verschillende emoties? Zoek jij samen met mij uit wat ik nodig heb om mezelf te ontwikkelen?"

Lees verder

Jij als arts verstandelijk gehandicapten (arts VG)

“Kan jij mij geruststellen en me tegelijkertijd een vertrouwd gevoel geven? Ik vind het namelijk best spannend om naar een arts te gaan."

Lees verder

Samenwerken met de beste specialisten

Als behandelend specialist werk je bij het expertisecentrum Advisium. Hier werken meer dan 1.200 specialisten, onder wie artsen voor verstandelijk gehandicapten, gedragsdeskundigen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten en maatschappelijk werkers.

Behandelaar, coach en adviseur

Als behandelaar bij ’s Heeren Loo heb je veelzijdig werk. Natuurlijk behandel en begeleid je mensen met een beperking. Maar een behandeling slaagt alleen als de omgeving meewerkt. Daarom coach je jouw zorgcollega’s. Je adviseert over opleiding, vastgoed en kwaliteit van zorg. Over de inhoud van beleid en de haalbaarheid in de praktijk. Jij bent de expert. Samen verbeteren we de integrale zorg.

Versterk elkaar in een multidisciplinair team

Je gebruikt elkaars expertise en deskundigheid,. Zo leren we van elkaar. Samen bekijk je een zorgvraag van alle kanten, vooral als de vraag complex is. Dat zorgt voor de best mogelijke behandeling en begeleiding van mensen met een beperking. Je bent verbonden aan een polikliniek van ’s Heeren Loo. Hier werk je in een multidisciplinair team samen met specialisten en therapeuten.

Wat is jouw manier?

Breng jouw kennis, ervaring en ideeën mee en ga bij ons aan de slag. Wat is jouw manier?

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over werken bij 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert