Werken als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog-Generalist

Werken als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog-Generalist betekent bij ‘s Heeren Loo:

  • Samenwerken met de beste specialisten binnen ons expertisecentrum Advisium.
  • Deel uitmaken van een betrokken multidisciplinair team.
  • Coachen van je zorgcollega’s op alle gebieden en deelnemen aan intervisie.
  • Een mediërende rol.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

Spreekt dit jou aan, lees dan vooral verder voor meer informatie en bekijk de vacatures.

Heb je vragen over werken als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog-Generalist bij 's Heeren Loo? Neem dan gerust contact op met Wouter van Os (Recruiter) via 06 - 10 11 75 22.

Samenwerken met de beste specialisten

Als behandelend specialist werk je bij het expertisecentrum Advisium, het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG en LVG. Hier werken meer dan 1.100 specialisten, onder wie (GZ-)Psychologen, Orthopedagoog-Generalisten, artsen voor verstandelijk gehandicapten, gedragsdeskundigen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten en maatschappelijk werkers.

We zijn een lerende organisatie, die oog heeft voor de professional die zich inhoudelijk wil ontwikkelen ten behoeve van de mens met intensieve hulpvragen. Daarom faciliteren we het lerend vermogen en de inhoudelijke gedrevenheid van professionals.

De alles uit de kast manier van Valérie

In ons werk moeten we creatief omgaan met het materiaal dat voorhanden is. Je werkwijze continu afstemmen op de cliënt voor je, op zijn interesses, op zijn kalenderleeftijd, op zijn cognitieve en verbale mogelijkheden, maar tegelijk ook juist op de emotionele ontwikkelingsleeftijd. Het is veel schakelen en vertalen, aanpassen en creëren. Maar als het dan goed gaat, er een klik is tussen behandelaar en cliënt en je bereikt samen een mooie uitkomst, dan geeft dat zo veel voldoening.​

Meer dan behandelen

De zorg die we bieden is vaak heel complex. Daarom heb je als behandelaar bij ’s Heeren Loo een grote verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid gaat verder dan de behandeling die je biedt. Daarom coach je jouw zorgcollega’s op alle gebieden. Over opleiding, kwaliteit van zorg, de inhoud van beleid en de haalbaarheid ervan in de praktijk. En over de inhoud van beleid en de haalbaarheid in de praktijk. Jij bent de expert!

Versterk elkaar in een multidisciplinair team

Je gebruikt elkaars expertise en deskundigheid. Zo leren we van elkaar. Samen bekijk je een zorgvraag van alle kanten, vooral als de vraag complex is. Dat zorgt voor de best mogelijke behandeling en begeleiding van mensen met een beperking. Je bent verbonden aan een polikliniek van ’s Heeren Loo. Hier werk je in een multidisciplinair team samen met specialisten en therapeuten.

Maak kennis met Valérie, GZ-Psycholoog

Wat is jouw manier?

Breng jouw kennis, ervaring en ideeën mee en ga bij ons aan de slag. Wat is jouw manier? Heb je vragen over werken als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist bij 's Heeren Loo? Neem dan contact met ons op. 

Waarom ik graag bij ’s Heeren Loo werk?

“Wat voor mij het werk zo leuk maakt is de veelzijdigheid. Ik mag op zoveel verschillende vlakken en niveaus betrokken zijn bij de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. In mijn werk vervul ik zoveel verschillende rollen: (EMDR/CGT) therapeut, regiebehandelaar, mediërend behandelaar, diagnosticus, wetenschapper, werkbegeleider, stagebegeleider, beleidsmaker, coach, collega en van tijd tot tijd weer even student. Het is mooi om op die manier bij te dragen aan goed leven voor onze cliënten.” - Aafke, GZ-psycholoog

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert