Word begeleider naast je studie
als bijbaan of vakantiewerk


Wil jij graag betekenisvol werk doen naast je studie? Ben je enthousiast en zorgzaam? En wil jij werken met mensen met een verstandelijke beperking? Kom dan bij ons werken naast je studie en/of tijdens jouw vakantie. En wil je langer blijven? Dat kan ook, dan wordt het gewoon je bijbaan!

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Of je nu alleen tijdens je vakantie bij ons werkt, of het hele jaar door. Want jouw manier van helpen is anders dan die van een ander en dat maakt jou uniek. We vinden het belangrijk dat je kan helpen op jouw manier.  Bij ’s Heeren Loo doe je werk dat ertoe doet. Tegelijkertijd ontdek je waar je eigen kracht ligt en kan je veel leren van de mensen om je heen.

Suzanne over haar bijbaan

“Ik doe een master orthopedagogiek en heb gekozen voor een bijbaan in de gehandicaptenzorg. Ik vind dat deze doelgroep in de opleiding weinig aan bod komt. Daarom wilde ik graag ervaren of het iets is wat bij mij past. Je leert superveel en je ziet dingen uit de theorie in de praktijk terug. Het is heel mooi dat je daar meer in gaat herkennen. Ook leer je bepaalde praktische vaardigheden, bijvoorbeeld in de communicatie met cliënten. Het is een mooie kans en het is goed te combineren met mijn studie. Ik ben erg blij dat ik dit werk mag doen. Ik raad iedere student dan ook een bijbaan in de gehandicaptenzorg aan!”

Dit bieden wij

 • Een salaris op basis van CAO Gehandicaptenzorg van ongeveer € 12 per uur
 • Dat is per maand € 1.809 tot € 2.659 o.b.v. 36 uur (FWG 20, 25), zonder afgerond zorggerelateerd diploma
 • Een extra toeslag voor het werken in de weekenden en avonden
 • Werken naast je studie, wanneer het jou uitkomt
 • De kans om in de toekomst door te stromen naar een vaste groep

Dit ben jij

 • Je volgt op dit moment een opleiding op minimaal mbo-niveau 3 binnen de gezondheidszorg/welzijn, of hebt je opleiding al afgerond.
 • Je bent inzetbaar op verschillende (woon)locaties en onregelmatige tijden
 • Je wil graag leren, ontdekken en ervaring opdoen in de zorg
 • Je bent op zoek naar  betekenisvol werk naast je studie

Meer informatie

 • 's Heeren Loo wil dat cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken.

  We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, bieden goede arbeidsvoorwaarden en helpen medewerkers de balans te vinden tussen werk en privé.

  Zo werken wij met elkaar

  's Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan onze medewerkers de dialoog aan met cliënten en met elkaar. En mocht dat nodig zijn, dan gaan ze op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging. Dat maakt het werk bij 's Heeren Loo uitdagend en leuk.

 • Als je hebt gesolliciteerd, ontvang je via de mail een bevestiging. We kijken samen wat jouw wensen en behoeften zijn en welke mogelijkheden er dan voor jou zijn. 

Meteen solliciteren?

Klinkt dit voor jou als een leuke uitdaging? En wil je de mogelijkheden bespreken? Of meteen solliciteren? Ik help je graag verder!

Ik ben Pamela en ik ben recruiter. Wil je meer weten over werken bij 's Heeren Loo? Bel ons dan op 088 - 03 70 510 of mail naar recruitment@sheerenloo.nl.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert