"Binnen 1 dag een nieuwe baan: jouw sprong naar iets nieuws in Leeuwarden!"

  • Sixmastraat 68, Leeuwarden
  • 24 mei , 9:00 - 16:00
24 mei

Wil jij een baan in de zorg en heb je een zorgopleiding op niveau 3 of 4? Grote kans dat we in wooncentrum Leeuwarden mooi werk voor je hebben. Met een bijzondere doelgroep, namelijk mensen met niet-aangeboren hersenletsel en mensen met neurologische en neuromusculaire aandoeningen, zoals de ziekte van Duchenne. Kom langs en ga met ons in gesprek. Als het klikt kun je dezelfde dag nog meelopen. Gaat dat goed én vind je het leuk, dan krijg je gelijk een contract mee naar huis. Uiteraard snappen wij ook dat dit allemaal misschien iets te snel voor je gaat. Als je tijd nodig hebt om alles te verwerken en erover na te denken, dan krijg je dat. Je bent deze dag ook van harte welkom om meer informatie te krijgen!

En daarom houden we 24 mei onze agenda's vrij om jou te ontmoeten! 

Het is heel eenvoudig: je meldt je aan voor dit evenement door op "inschrijven" te klikken. Daarna word je gebeld door Stefan Oortwijn (recruiter) of Gerard Martijn Wobbes (recruiter) en kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou. En daarna?

  1. ontvang je een uitnodiging voor een kennismaking op 24 mei
  2. heb je op 24 mei een kennismakingsgesprek op de locatie in Leeuwarden
  3. krijg je na het gesprek direct de kans om mee te draaien 
  4. hoor je na deze korte meedraaidienst meteen wat de mogelijkheden voor jou zijn
  5. krijg je een arbeidswaardenvoorstel van ons bij wederzijds enthousiasme en vertrouwen.

Dit alles in ongeveer 4 uren tijd! Dus hou ook jouw agenda vrij voor 24 mei! 😉

Bij ’s Heeren Loo krijg je alle ruimte en vrijheid om onze bewoners te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar.  

Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor onze bewoners. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Daar helpen we jou bij, met oog voor thuis. 

Inschrijven

Wil je meer weten?

Foto van Gerard Martijn Wobbes

Gerard Martijn Wobbes

De Noorderbrug en Noordoost-Nederland

Werkt op di, wo, do, vr

Andere evenementen voor jou