Kennismakingswandeling langs De Eikenhorst in Geeuwenburg

  • De Eikenhorst 1, Geeuwenbrug
  • 1 mei t/m 15 sep
1 mei t/m 15 sep

Welkom op de Eikenhorst in Geeuwenbrug. Dit is een prachtige besloten locatie in Drenthe. Op dit park wonen 32 cliënten met een lichte verstandelijke beperking en complexe gedragsproblematiek. De cliënten hebben veel meegemaakt, en veel instellingen van binnen gezien. Het is bij uitstek een groep die gebaat is bij sterke, daadkrachtige en weerbare begeleiders die naast hen blijven staan. We werken samen hard aan een veilige omgeving voor de cliënten, maar ook zorgen we ervoor dat het werkklimaat voor onze medewerkers gezond is. Heb je interesse om eens te kijken of deze locatie bij je past? Ik nodigen je graag uit voor een kennismakingswandeling op ons mooie woonzorgpark.

Een afspraak maken is niet nodig, je bent welkom om de 1e woensdagochtend van de maand  (1 mei, 3 juli, 3 augustus en 4 september ) tussen 10.00 en 13.00 uur vrij binnen te wandelen in ons kantoor. Samen kunnen we dan kijken naar wie je bent, wat je wilt  en wat de mogelijkheden zijn.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen wees dan welkom om een telefonisch afspraak in te plannen. Dit kun je doen door te appen naar: 06-22685930

Inschrijven

Wil je meer weten?

Foto van Marloes de Vries

Marloes de Vries

Apeldoorn en Oost-Nederland

Werkt op ma, di, wo en do

Andere evenementen voor jou