Maak kennis met de gehandicaptenzorg in Ermelo, Harderwijk en omgeving

  • Witteland 4, Ermelo
  • 14 juni , 13:00 - 17:00
14 juni

Bij 's Heeren Loo bieden we ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Prachtig werk voor prachtige mensen. En jouw talenten kunnen echt verschil maken. Dus overweeg je een overstap naar de zorg en wil je eens een kijkje nemen? Ben je binnen de zorg op zoek naar een (andere) baan? Of zou je als vrijwilliger het leven van cliënten willen verrijken? Kom dan langs op onze open middag, op woensdag 14 juni. Loop tussen 13:00 en 17:00 uur gewoon binnen wanneer het jou past. We kunnen je van alles vertellen en laten zien!

Zo kom je te weten op welke locaties in de wijde omgeving van Ermelo en Harderwijk je kunt werken. Op een woning in een wijk, op een woonzorgpark of bij ons orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus. Je kunt een praatje maken met ervaringsdeskundigen, die vertellen wat zij als cliënten belangrijk vinden. Gedragswetenschappers geven je inzicht in onze visie achter de behandeling. Of je gaat mee op een kennismakingswandeling.

En wil je direct weten welke locatie het beste bij je past? Dan houden we graag een speeddate met je. Samen bespreken wie jij bent en wat onze mogelijkheden zijn.

Tot ziens op 14 juni!

Andere evenementen voor jou