Meet & Eat bij Japas Ermelo

  • Harderwijkerweg 44, Ermelo
  • 3 juni , 17:00 - 20:00
3 juni

Proef als zorgprofessional de mogelijkheden bij ’s Heeren Loo!

Geniet van een heerlijk ‘walking dinner’ bij sushirestaurant Japas terwijl wij je alles vertellen over het werken bij ’s Heeren Loo! En dat zonder kosten voor jou: laat (een foto van) je zorgdiploma zien en wij betalen de rekening!

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan je reis in de zorg, dit is dé plek waar je moet zijn. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken en jouw passie voor de zorg (verder) te ontdekken.

Wij maken graag kennis met je en vertellen je meer over de ‘smaken’ van zorg die je vindt bij ’s Heeren Loo op het woonzorgpark Ermelo of orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus! Van jonge tot oudere cliënten, met een meervoudige beperking of licht verstandelijke beperking, van verzorgend tot intensieve begeleiding: wij hebben alles wat je zoekt.

Programma

Wat kun je deze avond verwachten:

17:00 uur Inloop, we heten je graag van harte welkom onder het genot van een drankje

17:15 uur Welkomstwoord door regiodirecteuren Ellen Quanten en Frans Kamsteeg

17:25 uur Start walking dinner, ga vrijblijvend met verschillende collega's in gesprek onder het genot van heerlijke sushi.

19:30 uur Afsluiting met koffie/thee en wat lekkers.

Goed om te weten

  • Dit evenement wordt georganiseerd voor zorgmedewerkers die (nóg) niet bij 's Heeren Loo werken.
  • Op vertoon van een kopie/foto van je zorgdiploma bij binnenkomst van Japas, betalen wij de rekening.
  • Ook laatstejaars zorgstudenten zijn van harte welkom!
  • Heb je een van deze opleidingen afgerond ook dan zijn er volop mogelijkheden voor jou: Sport en Bewegen, Sociaal Werk, Doktersassistent, Onderwijsassistent, PABO, Pedagogisch Werk, CMV, Propedeuse Hbo opleidingen, Horeca
  • Wil je graag komen, maar ga je 17:00 uur niet redden? Meld je gewoon aan! De sushi en goede gesprekken worden geserveerd tussen 17:25 uur en 20:00 uur. Dus in de loop van de avond is er nog genoeg tijd om kennis te maken.
  • Ken je andere zorgmedewerkers die interesse hebben in deze Meet & Eat? Attendeer ze vooral op deze avond en kom gezellig samen!
  • We houden graag rekening met je dieetwensen!

Inschrijven

Andere evenementen voor jou