Jij als flexmedewerker in de zorg

Vandaag werk je in een woning, morgen op een dagbesteding. De ene keer ondersteun je cliënten om zelfstandiger te worden en te blijven, de andere keer ondersteun je in de zorg. Zo veelzijdig is het werk van een flexmedewerker. Het moet wél bij je passen, al die verschillende begeleidingsstijlen.


Als flexwerker spring je in waar een collega ziek of vrij is. Je bent dus sensitief voor je werkomgeving. Vergis je niet: je neemt ook jouw eigen kennis en ervaring mee. Je bent zelfverzekerd, durft je te laten zien en houdt van de vrijheid. Sommigen willen niet anders, maar met flexwerken kan je ook ontdekken waar jij het beste op je plek bent. Wil je niet steeds wisselen van begeleidingsstijl, maar werk je wel graag op diverse woningen? Ook dan zijn er volop mogelijkheden voor jou als flexwerker.


In het kort
 • In heel Nederland
 • Een baan die bij je past
 • tot bruto (36 uur)

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Laat een bericht achter

Zo helpen we jou

Omdat je op diverse locaties werkt, ontwikkel jij je snel en spiegel je je aan veel collega’s. Je werkt niet in een vast team en tóch ben jij een waardevolle collega. Als je wilt werk je zoveel mogelijk op dezelfde locaties. Zo leer je je collega’s én cliënten toch kennen. En zij leren jou steeds beter kennen. Trouwens, bij ons blijf je je ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Je krijgt een contract op maat, voor een vast aantal uren per maand. Dát geeft zekerheid. Wil je op den duur toch naar een vast team? Als flexmedewerker weet jij vaak als een van de eersten of er een plek vrij komt op jouw favoriete locatie!

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen we onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en natuurlijke leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Doe mee aan het Vitaliteitsprogramma. Van fitness tot stoppen met roken.

Renske vertelt

“Als flexmedewerker ben je er voor de cliënten. Je komt om hen een fijne dag te bezorgen en de begeleiders te ondersteunen in hun werk. Ik werk op verschillende woon- en dagbestedingslocaties. Daar kom ik regelmatig dezelfde cliënten tegen. Dat geeft mij een completer beeld van hen. Ik werk ook op voor mij nieuwe plekken. Ook dan moet je direct kunnen meedraaien, durven vragen en initiatief nemen. Ik houd wel van zo'n uitdaging.”

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.

Begeleidende stijl

Vind je het mooi als bewoners in hun element zijn? En help je hen graag hun kwaliteiten te vergroten? Grote kans dat je je thuis voelt bij een begelei...

Lees verder

Verzorgende begeleidingsstijl

Zorg jij graag voor een ander en zie jij wat een ander nodig heeft? Creëer je graag een huiselijke sfeer én houd je van aanpakken? Dan past een verzor...

Lees verder

Intensief begeleidende stijl

Wil jij van betekenis zijn voor een ander en ga je geen uitdaging uit de weg? Met een intensieve manier van begeleiden help je bewoners een zo normaal...

Lees verder

Ontwikkelingsgericht begeleiden

Word jij blij als je ziet dat mensen zich ontwikkelen? En ondersteun je hen graag daarbij? Met jouw hulp en begeleiding worden ze steeds zelfstandiger...

Lees verder

Pedagogische begeleidingsstijl

Groei jij van elke kleine ontwikkeling die een bewoner doormaakt? Met een pedagogische manier van begeleiden zorg je voor een stabiele omgeving en dra...

Lees verder

Behandelen

Werk je graag met jongeren, zie je altijd kansen en kan je tegen een stootje? Dan past werken in een behandelsetting voor LVB-jongeren waarschijnlijk ...

Lees verder

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.


  Waar zou je willen werken?

  Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

  Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

  Laat je gegevens achter:

  Dan nemen wij contact met jou op!

  We kijken wat bij jou past

  We leren je graag kennen. In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

  Kennismaken

  (gesprek en/of Meedraaidienst): Kennismaking met de manager of een collega uit het team. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

  Voorstel

  Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

  Start

  Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

  Heb je vragen of wil je een gesprek?

  Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

  Terug naar boven