Word flexmedewerker in Apeldoorn
Werken wanneer het jou uitkomt

Het liefst bepaal je zelf wanneer je werkt. Dat betekent dat je daarnaast volop tijd hebt voor je gezin, studie en andere leuke dingen. Vrijheid en afwisseling, dat is wat je zoekt!

In Apeldoorn kun je als flexmedewerker aan de slag. We hebben diensten op alle mogelijke momenten. Wil je alleen in de ochtendspits meedraaien? Prima! Of liever de avonden? Kan ook! Of ben je maar 1 of 2 vaste dagen in de week beschikbaar? Welkom! Jij geeft aan wanneer je wilt werken en hoeveel en zo maak je zelf jouw rooster. Hoe fijn is dat!

Flexibel werken met zingeving

Als flexmedewerker werk je wanneer het jou uitkomt! Er is een app, waar alle open diensten instaan. Daar kan je op inschrijven. Zo kan jij jouw eigen werkrooster bepalen.

Waar jij het beste op je plek bent

Het leuke is, dat er in Apeldoorn veel verschillende mensen met een beperking wonen. Zo kun je, enorm veel variëren én leren. Ideaal als je nog niet precies weet wat bij jou past. Of juist als je houdt van afwisseling.

Natuurlijk kun je jouw voorkeur aangeven: werk je graag met cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag? Of juist met cliënten die een ernstige of meervoudige beperking hebben?

Flexmedewerker Alessia vertelt

Flexmedewerker Alessia vertelt

“Wat superfijn is aan het flexwerken is dat je werk en privé goed kunt combineren. Ik ben lange tijd ZZP-er in de zorg geweest, maar de verplichte randzaken veroorzaakten veel stress. Als flexmedewerker bij ’s Heeren Loo kan ik mijn eigen werktijden bepalen. Daardoor behoud ik mijn vrijheid, maar zonder de bijbehorende stress als zzp-er.”

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de €2127 en €3535 euro o.b.v. een dienstverband van 36 uur p.w.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar, o.b.v. een dienstverband van 36 uur p.w.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg, profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op worden afgestemd.

Flexmedewerker Jaouad vertelt

Jaouad vertelt

“Ik merk dat ik het fijn vind om afwisseling te hebben. Ik kies graag zelf waar en wanneer ik werk. Nu als ‘flexer’ heb ik de vrijheid die ik zocht. Ik kan mijn eigen werkrooster bepalen.”

Meer informatie

 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo-niveau 3. Of je bent bijna klaar met die opleiding.

 • Als flexmedewerker krijg je de kans om onze organisatie en cliënten beter te leren kennen. Je werkt namelijk op diverse locaties van ’s Heeren Loo. Iedere cliënt is uniek en dat maakt iedere locatie ook uniek. Ben jij een begeleider en zoek je afwisseling en flexibiliteit? Leer je graag nieuwe mensen en locaties kennen? Dan is werken als flexmedewerker echt iets voor jou! Als flexmedewerker kan je ook ontdekken waar jij het beste op je plek bent.

 • Als flexmedewerker spring je in waar een collega ziek of vrij is. Vergis je niet, je neemt ook jouw eigen kennis en ervaring mee. Je bent zelfverzekerd, durft je te laten zien en houdt van de vrijheid. Wil je niet steeds wisselen van begeleidingsstijl, maar werk je wel graag op diverse woningen? Ook dan zijn er volop mogelijkheden voor jou als flexmedewerker.

 • Je krijgt een contract voor een bepaald aantal uur per week. Dat verschilt van minimaal 12 uur per week tot fulltime. Jij bepaalt zelf wanneer het jou uitkomt! Je kan jezelf inschrijven voor de diensten die je wilt, of je beschikbaarheid doorgeven. Je wordt dan ingepland op de groepen waarvan jij hebt aangegeven graag te willen werken.

 • Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een kennismaking met onze recruiter. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

  Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als flexmedewerker? Bel, app of mail met recruiter Anneloes Steunenberg op telefoonnummer: +31 6 51 26 98 27 of via e-mail: anneloes.steunenberg@sheerenloo.nl. Of met recruiter Bram Spanjersberg op telefoonnummer: +31 6 51 72 52 20 of via e-mail: bram.spanjersberg@sheerenloo.nl.

Ben jij een begeleider en zoek je afwisseling en flexibiliteit? Dan is werken als flexmedewerker echt iets voor jou!