Werken als behandelaar
in de gehandicaptenzorg

Als behandelend specialist bij ’s Heeren Loo doe je ertoe. Je begeleidt en behandelt mensen met een beperking. Je ondersteunt collega’s. En je adviseert vanuit jouw expertise. Zo draag je bij aan de totale kwaliteit van zorg.

Uitgelichte vakgebieden

Samenwerken met de beste specialisten

Als behandelend specialist werk je bij het expertisecentrum Advisium. Hier werken meer dan 1.200 specialisten, onder wie artsen voor verstandelijk gehandicapten, gedragsdeskundigen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten en maatschappelijk werkers.

Behandelaar, coach en adviseur

Als behandelaar bij ’s Heeren Loo heb je veelzijdig werk. Natuurlijk behandel en begeleid je mensen met een beperking. Maar een behandeling slaagt alleen als de omgeving meewerkt. Daarom coach je jouw zorgcollega’s. Je adviseert over opleiding, vastgoed en kwaliteit van zorg. Over de inhoud van beleid en de haalbaarheid in de praktijk. Jij bent de expert. Samen verbeteren we de integrale zorg.

Versterk elkaar in een multidisciplinair team

Je gebruikt elkaars expertise en deskundigheid,. Zo leren we van elkaar. Samen bekijk je een zorgvraag van alle kanten, vooral als de vraag complex is. Dat zorgt voor de best mogelijke behandeling en begeleiding van mensen met een beperking. Je bent verbonden aan een polikliniek van ’s Heeren Loo. Hier werk je in een multidisciplinair team samen met specialisten en therapeuten.

Wat is jouw manier?

Breng jouw kennis, ervaring en ideeën mee en ga bij ons aan de slag. Wat is jouw manier?

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert