Arts voor verstandelijk gehandicapten (arts VG)

Als arts VG begeleid je mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Dat is belangrijk. Want veelal heeft een klacht te maken met de beperking. Immers, mensen met een (lichte) verstandelijke beperking hebben meer kans op gezondheidsproblemen. En deze problemen zijn vaak ingewikkelder. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Jij adviseert, behandelt en begeleidt cliënten. Ook adviseer en begeleid je de ouders, andere familieleden en begeleiders. Huisartsen en medisch specialisten kunnen ook voor advies bij jou terecht en indien nodig schakel je andere professionals in. Dit doe je altijd in overleg met de cliënt en de cliëntvertegenwoordiger.

Wat vragen we van een arts verstandelijk gehandicapten?

Als arts VG maak je deel uit van een groot multidisciplinair team. Hierbij vinden we continue ontwikkeling en kennisverwerving heel belangrijk. Het spreekt je aan om vanuit je ervaring als arts VG mee te werken aan de professionalisering van de poliklinieken. Daarnaast ben je communicatief vaardig, professioneel en voel je je betrokken bij de cliënten. Vanuit je functie kan je zaken overzien en weet je verbindingen te leggen.

"Het maakt mij trots dat ik samen met andere professionals het verschil kan maken voor cliënten."

De medische dienst van 's Heeren Loo

We hebben acht medische diensten verspreid over Nederland. Het is belangrijk dat alle professionals om een cliënt heen, goed met elkaar samenwerken. Daarom zijn er veel disciplines van onze medische diensten betrokken bij de behandelingen: de begeleider, gedragswetenschapper, paramedici en een grote variatie aan artsen zoals basisartsen, huisartsen, artsen VG, specialisten ouderengeneeskunde en psychiaters.

Expertisecentrum Advisium

We zijn altijd op zoek naar Artsen VG en jaarlijks leiden we meerdere basisartsen op tot arts VG. Voor informatie kun je contact opnemen met één van onze medische diensten.

• Apeldoorn 088-0372110
• Bedum 088-0372901
• Druten 088-0372511
• Ermelo 088-0372000
• Julianadorp 088-0372800
• Monster 088-0372666
• Noordwijk 088-0372777
• Wekerom 088-0372424

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (werken bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert