Gezinshuis starten?
Lees er hier alles over

Denk je erover om een gezinshuis te starten? En wil je weten wat hier allemaal bij komt kijken? Je ontdekt het hier. Deze informatie is ook (verkort) te vinden in onze brochure.

Wat is jouw manier?

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Laat je inspireren door de verhalen van gezinshuisouders Wendy & Gert en Sammy.

De drive van Wendy & Gert

“We leren er veel van. Een kind met een rugzakje dat uit een ander milieu komt, heeft andere waarden en normen meegekregen. Je moet dus vanuit een ander perspectief kunnen kijken. Alles wat wij vanzelfsprekend vinden, is eigenlijk niet vanzelfsprekend.”

Lees meer

Het levendige leven van gezinshuisouder Sammy

“In een gezinshuis is het nooit saai. Je maakt zulke bijzondere dingen mee. Zelf vind ik het altijd heel leuk hoe goed de kinderen hun best doen. Zoals die keer dat een van de kinderen heel boos was. Ze maakte dat goed door een ontbijtje op bed voor me te maken. Zó lief.”

Lees meer

Dit is een gezinshuis

In Sleen (Drenthe) woont Melissa in een gezinshuis. Zij vertelt hoe dit is samen met gezinshuisouder Ina, haar kind Sanne en gedragswetenschapper Lotte.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Wil je meer weten over een gezinshuis starten? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert