IT-professional

Werken als IT-professional

Wil jij waarde toevoegen aan de zorg die je collega's aan cliënten bieden? Wil je uitdaging in je werk, samenwerken met professionals binnen een agile werkomgeving? Wil je je verder ontwikkelen in je vak én als mens? Dan is ’s Heeren Loo de plek voor jou!

Werken binnen de Digitale keten van ’s Heeren Loo

De ambities van ’s Heeren Loo op het gebied van IT en digitalisering zijn groot; als voorloper binnen de gehandicaptenzorg zien we de kansen en de noodzaak van innovatie van digitalisering binnen de zorgsector. En we zijn ervan overtuigd dat we met behulp van innovatie, digitalisering en IT, de zorg nog mooier kunnen maken. Help jij daaraan mee?

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij de grootste zorgorganisatie voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Bij ‘s Heeren Loo ga je aan de slag binnen de Digitale Keten (zo’n 140 professionals), verdeeld over verschillende (agile) teams. Samen maken we onze digitale strategie "Zorg met de mogelijkheden van morgen" waar.

Je krijgt veel vrijheid om je werk zelfstandig en in teamverband uit te voeren. Ons werk heeft veel impact op 14.000 cliënten, hun verwanten en 17.000 collega’s. Daarom werken wij bij 's Heeren Loo: we voegen graag vanuit digitalisering en IT waarde toe aan het leven van bijzondere maar ook kwetsbare mensen.

Ben je nieuwsgierig hoe het is om te werken bij ’s Heeren Loo? Onze collega’s vertellen je er graag over, bekijk hun filmpje hier.

Werken bij ’s Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Werken bij ’s Heeren Loo in de gehandicaptenzorg is leuk en uitdagend. Elke dag is een beleving.

Dit bieden wij

(Bovenop een goed arbeidsvoorwaardenpakket!)

  • Werk in een organisatie die volop in beweging en vooruitstrevend is
  • Ruime ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • Een groot netwerk van collega-professionals
  • Oog voor jouw werk-privébalans
  • Plezier en uitdaging in je werk

Collega's vertellen

Wout vertelt

"Trots ben ik op de samenwerking, de sfeer en de vaak heel intrinsieke motivatie bij collega's om in deze sector aan het werk te zijn; de bevlogenheid van mensen eigenlijk. We zijn echt bezig om met elkaar iets neer te zetten voor de professionals en de cliënten van 's Heeren Loo. Daarnaast kun je bij 's Heeren Loo ook echt jezelf zijn. Mijn functie en wie ik ben vallen hier samen. Bijdragen aan de ontwikkeling van een Agile digitale keten voor ’s Heeren Loo geeft me veel energie. Ik wil altijd blijven leren en nieuwe dingen doen." 

Patrick vertelt

"Met de invoering van Agile werken kunnen wij op voorhand beter voorspellen wanneer bepaalde functionaliteit zal worden opgeleverd. Er is een meer helderheid en focus. We werken aan minder zaken tegelijk, waardoor dingen sneller gaan. Je rondt eerst iets af en met het goede gevoel dat dit oplevert, ga je door naar het volgende. Zo wordt de tijdsplanning transparanter en realistischer. Dit maakt ons een betrouwbaarder partner voor onze stakeholders."

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de digitale keten binnen 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert