Manager, beleidsmedewerker, staf
in de gehandicaptenzorg

Wil je je ontwikkelen in jouw vak? Dan denk je misschien niet zo gauw aan ’s Heeren Loo. Maar bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot Vastgoed. Van Facilitaire dienstverlening tot Marketing & Communicatie. 

Je draagt bij aan een mooi leven voor mensen met een beperking. Betekenisvol werk dus.

Dit krijg je

  • Een functie die helemaal bij jou past
  • Een groot netwerk van collega-professionals
  • Alle ruimte om je te ontwikkelen met scholing en training
  • Salaris dat past bij jouw ervaring en opleiding
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw loon

Jouw manier werkt

Met jouw kennis, ervaring en ideeën maak jij het verschil. Samen met de medewerkers in de zorg, draag jij bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Dat doe je op jouw manier. Bij ondersteunende afdelingen zoals Financiën, HRM, ICT, Marketing & Communicatie, Facilitair of Vastgoed. In de functie van leidinggevende, beleidsmedewerker, specialist, administratief medewerker of secretaresse.

Goed bezig

Bij ’s Heeren Loo ben je goed bezig. Samen met je collega’s ondersteun je de zorgmedewerkers en de cliënten in de regio’s. Door jouw inzet kunnen onze zorgmedewerkers hun aandacht richten op dat waar het bij ons om draait, de zorg voor onze cliënten. Dat werkt nét even anders. Het is ook een van de redenen waarom je bij ons wilt werken. En natuurlijk ontwikkel jij je in je vak. Je krijgt daar alle kansen voor.

Het buitenwerk en de omgang met de jongens, dat is mooi!

Johan was niet bekend met mensen met een verstandelijke beperking, maar vond het direct leuk: “De openheid en spontaniteit sprak me aan. Ze nemen geen blad voor de mond en dat vind ik mooi." Met veel plezier houdt hij zich als technisch specialist bezig met terreinbeheer, bosonderhoud, onderhoud groen, bestratingen en hekwerken. Wat hem bindt aan ’s Heeren Loo? “Het buitenwerk en de omgang met de cliënten.”

Lees Johans verhaal

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over werken bij 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert