Jij bij Vastgoed

Wil jij je ontwikkelen binnen de wereld van het zorgvastgoed onder intensieve begeleiding van ervaren professionals? Ontdekken wat je sterke kanten zijn, met als doel een vaste functie binnen één van de grootste zorgorganisaties?

Dit bieden wij

(Bovenop een goed arbeidsvoorwaardenpakket!)

  • Binnen ons professionele vastgoedteam écht een maatschappelijke bijdrage leveren
  • Weten voor wie je het doet: onze ruim 14.000 cliënten
  • Ruime ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • Goede werk-privébalans

Wij zijn team Vastgoed

We zijn een team van ongeveer 50 vastgoed collega’s, door het land verspreid. Samen hebben we zo’n 1.200 panden in beheer. Elk vastgoedvraagstuk benaderen we op integrale wijze. We werken daarbij intensief samen met de zorg om de vastgoedportefeuille in lijn te brengen met de cliëntwensen en de bedrijfsmatige randvoorwaarden (CREM). 

Dit betekent dat we een voortdurende afweging maken tussen de belangen van cliënten, medewerkers en de organisatie. Ons werk omvat alle aspecten van het vastgoed-vak. Wij investeren graag in de (zorg)vastgoedprofessional van morgen. Lees meer over onze visie op huisvesting.

Nathalie is projectleider Vastgoed

“Nieuwbouw, renovaties, duurzaamheid, infra.... zomaar een paar thema’s waar ik als projectleider mij mee bezighoud. Die diversiteit in mijn functie maakt dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Mijn werk varieert van uur tot uur, dat maakt het erg leuk. Zo kan ik eerst met een zorgcollega cliëntinhoudelijke zaken bespreken om vervolgens aansluitend een technisch vraagstuk met een installateur te bespreken. En dat ik met mijn werk een bijdrage lever aan de leefomgeving van cliënten maakt het voor mij compleet.”

Bekijk hoe een werkdag van Nathalie eruitziet

Floor is opdrachtgever Vastgoedbeheer

"Na 33 jaar bij ’s Heeren Loo heb ik het nog steeds erg naar mijn zin. Via verschillende functies ben ik uiteindelijk in de rol van opdrachtgever beheer terechtgekomen. Als spin in het web tussen Vastgoed, de zorg en Facilitair zorg ik voor het goed draaiende en op orde houden van de gebouwen. Denk daarbij aan alles wat met techniek te maken heeft: energiebesparing, laadpalen, het meerjarenonderhoudsplan, verduurzaming, beheersplan voor het groen. Een leuke, diverse functie met voldoende uitdagingen!"

Bekijk hoe een werkdag van Floor eruitziet

Richard is accountmanager

“Als accountmanager spreek ik veel mensen, kom ik op veel locaties en ben ik bij veel projecten betrokken. De afwisseling tussen geplande projecten, onverwachte spoedprojecten en het anticiperen op aflopende huurcontracten maakt het werk uitdagend. Omdat ik vaak op onze locaties ben, krijg ik veel mee van de doelgroep waar we het voor doen. Voor mij was het een bewuste keuze om het zorgvastgoed in te gaan, dit komt met name door de maatschappelijke betrokkenheid en de contacten met zowel maatschappelijke als commerciële partijen.”

Bekijk hoe een werkdag van Richard eruitziet

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert