IT-professional

Wil jij je verder ontwikkelen in digitalisering en IT? Waarschijnlijk denk je dan in eerste instantie niet aan de gehandicaptenzorg. Toch zijn de ambities van ’s Heeren Loo op het gebied van IT en digitalisering zo groot dat we jou zeker een uitdagende baan kunnen bieden. Wil jij meewerken aan onze transitie naar een agile werkomgeving? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Waar ga je werken?

Binnen de digitale keten van ’s Heeren Loo werken zo'n 120 professionals vanuit verschillende domeinen (Zorg, Bedrijfsvoering en Infrastructuur) in multidisciplinaire teams. We combineren business-ownership met de competenties van IT- en digitaliseringprofessionals. Samen voegen we iets toe aan het leven van bijzondere maar ook kwetsbare mensen. Werk van betekenis dus!

Werken in de digitale keten van 's Heeren Loo

Dit bieden wij

(Bovenop een goed arbeidsvoorwaardenpakket!)

  • Werk in een organisatie die volop in beweging is met onze transitie naar een agile werkomgeving
  • Ruime ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • Een groot netwerk van collega-professionals
  • Oog voor jouw werk-privébalans

Collega's vertellen

Wout vertelt

"Trots ben ik op de samenwerking, de sfeer en de vaak heel intrinsieke motivatie bij collega's om in deze sector aan het werk te zijn; de bevlogenheid van mensen eigenlijk. We zijn echt bezig om met elkaar iets neer te zetten voor de professionals en de cliënten van 's Heeren Loo. Daarnaast kun je bij 's Heeren Loo ook echt jezelf zijn. Mijn functie en wie ik ben vallen hier samen. Bijdragen aan de ontwikkeling van een Agile digitale keten voor ’s Heeren Loo geeft me veel energie. Ik wil altijd blijven leren en nieuwe dingen doen." 

Patrick vertelt

"Met de invoering van Agile werken kunnen wij op voorhand beter voorspellen wanneer bepaalde functionaliteit zal worden opgeleverd. Er is een meer helderheid en focus. We werken aan minder zaken tegelijk, waardoor dingen sneller gaan. Je rondt eerst iets af en met het goede gevoel dat dit oplevert, ga je door naar het volgende. Zo wordt de tijdsplanning transparanter en realistischer. Dit maakt ons een betrouwbaarder partner voor onze stakeholders."

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de digitale keten binnen 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw vacature alert
Terug naar boven