Jij als persoonlijk begeleider in de zorg

Aan het begin van je dienst zorg je voor duidelijkheid en overzicht. Wie doet wat en hóe doen we dat? Je kijkt bij de bewoners. Hoe gaat het vandaag? Je overlegt met de gedragsdeskundige over een zorgvraag, werkt aan een zorgplan en hebt een pittig gesprek met familie. En ’s middags een activiteit. Heerlijk om de bewoners zo te zien genieten. Hoe uitdagend je werk soms ook is, dáár doe je het voor.

Als persoonlijk begeleider neem je het voortouw. Je coördineert alle zorg en let erop dat iedereen doet wat is afgesproken in het zorgplan. Je helpt in de dagelijkse zorg en houdt contact met familie. Je bent er vooral voor je bewoners en bent vaak het eerste aanspreekpunt voor jouw collega's. Samen met je collega’s zorg je dat de bewoners een goede dag hebben.
 

In het kort
  • In heel Nederland
  • Een baan die bij je past
  • en bruto (36 uur)

Wil jij ook graag met ons in gesprek?

Laat een bericht achter

Zo helpen we jou om dit te doen

Als persoonlijk begeleider kan je goed zelfstandig werken. Maar je staat er nooit alleen voor. Je werkt goed samen met je collega’s. Ook werk je samen met de manager en de gedragswetenschapper. Bij ons blijf je je ontwikkelen, met opleidingen, trainingen en leersnacks. Of door eens op een andere locatie mee te draaien en te ontdekken of dat bij je past. Zo doe je steeds meer kennis, kunde en ervaring op.

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen we onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en natuurlijke leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Doe mee aan het Vitaliteitsprogramma. Van fitness tot stoppen met roken.

Marloes vertelt

“Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg rond de bewoners voor wie jij verantwoordelijk bent. Je schrijft de persoonlijke plannen en werkt mee op de groep. Een uitdaging is dat de bewoner bezig blijft met de doelen uit het zorgplan. Krijgt een bewoner iets voor elkaar wat onmogelijk leek, dan is dat een kostbaar geluksmoment.”

Hoe werk jij het liefst?

Bij ’s Heeren Loo kijken we naar jouw talenten. Samen ontdekken we welke manier van begeleiden het beste bij jou past. We kijken naar wie je bent en welke mogelijkheden wij bij ’s Heeren Loo hebben. Samen vinden we de plek waar jij het best tot je recht komt.
 

Verzorgende begeleidingsstijl

Zorg jij graag voor een ander en zie jij wat een ander nodig heeft? Creëer je graag een huiselijke sfeer én houd je van aanpakken? Dan past een verzor...

Lees verder

Begeleidende stijl

Vind je het mooi als bewoners in hun element zijn? En help je hen graag hun kwaliteiten te vergroten? Grote kans dat je je thuis voelt bij een begelei...

Lees verder

Intensief begeleidende stijl

Wil jij van betekenis zijn voor een ander en ga je geen uitdaging uit de weg? Met een intensieve manier van begeleiden help je bewoners een zo normaal...

Lees verder

Ontwikkelingsgericht begeleiden

Word jij blij als je ziet dat mensen zich ontwikkelen? En ondersteun je hen graag daarbij? Met jouw hulp en begeleiding worden ze steeds zelfstandiger...

Lees verder

Pedagogische begeleidingsstijl

Groei jij van elke kleine ontwikkeling die een bewoner doormaakt? Met een pedagogische manier van begeleiden zorg je voor een stabiele omgeving en dra...

Lees verder

Behandelen

Werk je graag met jongeren, zie je altijd kansen en kan je tegen een stootje? Dan past werken in een behandelsetting voor LVB-jongeren waarschijnlijk ...

Lees verder

Meer informatie

Wat bieden we jou? Je leest het hieronder in het kort. En onze recruiters kunnen je nog veel meer vertellen.

Waar zou je willen werken?

Bij ’s Heeren Loo zit je goed. Want we hebben locaties door heel Nederland. Grote kans dus dat je aan de slag kunt bij jou in de buurt!

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Laat je gegevens achter:

Dan nemen wij contact met jou op!

We kijken wat bij jou past

We leren je graag kennen. In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Kennismaken

(gesprek en/of Meedraaidienst): Kennismaking met de manager of een collega uit het team. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

Voorstel

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Start

Welkom nieuwe collega! Op jouw eerste werkdag zorgen wij voor een goede start.

Heb je vragen of wil je een gesprek?

Bij ’s Heeren Loo zetten we je in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt bij ’s Heeren Loo? Ga in gesprek met de recruiter in de regio.

Terug naar boven