's Heeren Loo als werkgever

Voldoening in je werk is zo belangrijk. Daarom werk je bij ’s Heeren Loo op jouw manier. Samen met inspirerende collega’s. Je gebruikt elkaars kennis, ervaring en ideeën. Je ontwikkelt je. 

En je haalt het beste uit jezelf en de ander. In een goede balans jouw manier van werken, leren en leven.

Onze 3 bouwstenen

  • Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. Of je nu begeleider, behandelaar, manager of administratief medewerker bent. Allemaal gunnen we onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en natuurlijke leuke vrije tijd. 

    Ook jij hebt iets bij te dragen.

  • Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

  • Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Doe mee aan het Vitaliteitsprogramma. Van fitness tot stoppen met roken.

Joey vertelt

"De uitdaging en afwisseling is zo mooi in dit werk. Voor mij echt de reden om hier te werken, want je krijgt er ook zoveel voor terug. Niet alleen in de relatie die je opbouwt met de bewoners, maar ook in de waardering die ze uiten en hoe ze op je reageren. Ja, dat is mooi.”

Alles goed geregeld

Bij ’s Heeren Loo is alles goed geregeld. Je salaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Net als jouw vakantiedagen, pensioen en studiekosten. Je profiteert van een collectieve ziektekostenverzekering en krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw verdiende jaarsalaris. 

Bij ons werk je aan jouw carrière. Via ‘Mijn Leeromgeving’ heb je inzicht in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Via GoodHabitz volg je online trainingen.

Intermediair Favoriete Werkgever

In 2020 stond ’s Heeren Loo op plaats 94 in de werkgevers Top 100 van favoriete werkgever van Intermediair

Daar zijn we trots op, want voor deze Top 100 werden 5.000 hoogopgeleiden gevraagd naar hun ervaring met ons als (ex)werkgever, tijdens sollicitaties of op een andere manier. Ook vroeg Intermediair naar persoonlijke ambities, verwachtingen en wensen.

Jane vertelt

"Ik werk met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. En dat schrikt mensen soms af, wat ik me ook echt wel kan voorstellen. Maar elke dag is leuk! Want elke dag onderzoek en groei ik weer. Ik werk dus, maar tegelijkertijd ben ik me ook persoonlijk aan het ontwikkelen. Ik leer mijn eigen zwaktes herkennen en daarom is het echt een win-win situatie."

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert