"Ik haal veel voldoening uit het automatiseren van processen"

“Ik ben 4 jaar geleden bij ’s Heeren Loo gestart als functioneel beheerder. In die tijd heb ik veel kennis opgedaan over de organisatie door met diverse zorgapplicaties bezig te zijn. Na een jaar maakten we de transitie naar de Cloud waarin ik mij heb kunnen specialiseren op het gebied van Office365."

“Na een paar jaar ging ik op zoek naar een meer technische functie. Gelukkig was er binnen ’s Heeren Loo een leuke vacature voor database beheerder. Deze functie wekte meteen mijn interesse, ook omdat er nog diverse services naar de Cloud gemigreerd moeten worden.

Ik haal veel voldoening uit het automatiseren van diverse processen. Hierdoor maak ik het niet alleen voor mezelf makkelijker, maar zorg ik ook dat de bedrijfsprocessen beter op elkaar aansluiten. Het migreren van services naar de Cloud is een mooie uitdaging aangezien er veel gebruik wordt gemaakt van infrastructuur als code, dit zorgt voor uniforme processen en werkwijzen. In mijn functie is er continu ontwikkeling en is geen dag hetzelfde.

Het fijne aan ’s Heeren Loo vind ik dat je alle kanten op kunt binnen de organisatie. Ik ben hier terecht gekomen door een advertentie die ik online tegenkwam. Dat was toen de vacature voor functioneel beheerder in combinatie met een hbo-opleiding. Je werkt hier echt in een fijne omgeving, er zijn leuke teamuitjes, interessante Agile events en er is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Al met al een super werkgever als je het mij vraagt!” – Bjorn Schreuder, database beheerder ’s Heeren Loo

#wordenwijcollegas?

Wil je je ontwikkelen in jouw vak? Dan denk je misschien niet zo gauw aan 's Heeren Loo. Maar bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot Vastgoed. Van Facilitaire dienstverlening tot Marketing & Communicatie. Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren, zowel op inhoud als in de keuze waar je werkt. Op kantoor of thuis. En je draagt bij aan een mooi leven voor mensen met een beperking. Betekenisvol werk dus.

Bekijk alle vacatures

Lees meer over: